Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Autós hordozót nem bekötni,...

Autós hordozót nem bekötni, hanem beszorítani, mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel beszélgettünk, és akkor mondta, hogy nem szokták bekötni a hordozót a kocsiban, hanem hátratolják az első ülést, és így odaszorítják. Ez nem rohadtul veszélyes így? Külföldi sok órás útra is így mentek...
2019. szept. 27. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, nagy az Isten állatkertje... Nem is értem az ilyen idiótát, mennyivel tart tovább áthúzni egy biztonsági övet mint hátratolni az ülést?? Szegény baba, ha bármi van ő jár pórul a szülei ostobasága miatt. :(
2019. szept. 27. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Pontosan a gyerek életével könnyű játszani. Csesszék meg.

Arról nem beszélve hogyha megtörténik a baj, nekik sír majd a szájuk leginkább.

2019. szept. 27. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztonságos. Nem is értem, minek az ilyennek autó. Meg gyerek... De külföldi úthoz van eszük.
2019. szept. 27. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, minek az ilyennek gyerek? Plusz rendőr úgy megbüntetné, mint a huzat. Az ő felelőssége lenne, a beszorítás lokakit nem ér egy balesetnél.
2019. szept. 27. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen semennyire sem biztonságos.

Nem is értem, hogy csinálhat valaki ilyet. Mondjuk én az övcsonkot se értem, mégis sokan használják.

2019. szept. 27. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez még a jobbik eset. Ismerek valakit aki simán csak beülteti de nem köti be a gyereket, mert ordít. Hát én a boltig is becsatolom ha épp oda megyek autóval. Felelőtlen szülő van elég, mert mindenki vagy úgy van, hogy "mi óvatosan vezetünk" vagy "velünk nem történhet ilyen"
2019. szept. 27. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Idióta szülők!!! Nekem is van ilyen ismerősöm, mentek ki olaszba nyaralni és ölben volt a gyerek, még ülést se raktak be, mert úgyis üvölt benne a gyerek!!! Elmebeteg barmok! Hála a jó égnek, jól megbüntették őket, több százezerre(ezt nem tudom pontosan mennyire) és kint vettek egy gyerekülést. Pffff. Tényleg nagy az Isten állatkertje! Szerencse, hogy a gyereknek semmi baja nem lett, csak hát ebbe nő fel, így mire fogja tanítani a gyerekét??? És ez egyre rosszabb lesz...
2019. szept. 27. 23:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én itt nem értem a logikát. Hat azért nem egy bikaviadal bekötni azt az övet... miért nem? Miért? Isten óvja azt a gyereket, mert a szülei úgy tűnik nem fogják...
2019. szept. 27. 23:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

7eshez hasonló történetet olvastam ha jól emlékszem pont itt. Autóba ültek gyerekülés nélkül, anyuka be volt kötve, a gyereket meg fogta az ölében. Nem is volt olyan nagyon nagy baleset. Azt kérdezte az anyuka, hogy tudná feldolgozni, hogy miatta halt meg a gyereke.

Bennem ez a sztori annyira mély nyomot hagyott, hogy én azóta betegesen ügyelek erre. Taxiból is inkább jó előre rendelek olyat, amiben van gyerekülés-pedig abban nem kötelező. De volt, hogy valami bútort hoztunk el, és a gyerekülés már nem fért el sehogy se, apa ölében kellett volna hazautaznia a gyereknek, de inkább hazagyalogoltak (két villamosmegálló, tehát nem is lett volna nagy táv). Szóval lehet, hogy én meg a másik véglet vagyok, de talán ez ebben az esetben nem akkora baj).

2019. szept. 28. 06:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még egy pár perces útnál is lehet simán életveszélyes. Én még egy taxissal is összevesztem, amikor nem akarta hagyni, hogy bekössem az autós hordozót, ő is azt mondta, hogy majd odaszorítja. Értem, hogy nem kötelező a taxiban a gyerekülés, de engem az akkor kb. három hónapos babámmal egyáltalán nem érdekelt, hogy mi a kötelező, meg hiába mondta nekem a sofőr, hogy az ő felelőssége és ő nem engedi így. Mondtam, hogy akkor hívok másik taxit, mert olyan nincs, hogy az én gyerekem ne autós hordozóba bekötve utazzon.. (Amúgy direkt úgy kértem a taxit amikor telefonáltam, hogy autós hordozóval leszünk, szóval előre tudtak róla.)
2019. szept. 28. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!