Hogy derítsem ki hogy ki a gyereknek az apja? És miért nem mondja meg a tesóm?
Terhes a tesóm és nem mondja meg ki az apja. Szegyenli vagy ő sem tudja?
Mostanában nem sokat vagyok itthon és nem tudom kikkel barátkozik kik a haverjai. Sokat jár buliba de ő nem olyan hogy leissza magát ha iszik akkor nem sokat.
Nem mondta azt sem hogy terhes csak észrevettem rajta már látni a hasát is hiába takarja el
Sírt és azt mondta semmi közöm hozzá mikor megmondtam neki hogy tudok róla. 18 éves lesz 2 hét múlva
Ha már látszik a hasán, akkor azt már valószínűleg megtartja.
Remélem kamu a kérdés. Kedves kérdező nem a te feladatod bejelenteni a szülőknek, de ha meg is teszed ahhoz már valóban semmi közöd ki az apja. Nyilván meg van az oka miért nem tőled kért segítséget vagy miért nem mondja el neked. Tartsd tiszteletben, elég nehéz ez neki ígyis és majd ha megbízik benned eléggé és úgy érzi van olyan kapcsolatotok el fogja mondani. Vagy nem, ha nem érzi úgy. Az azért elég sokat elárul rólad is, hogy 2 dolgot feltételezel, hogy nem tudja vagy hogy szégyenli. Az nem lehetséges, hogy a srác is fiatal vagy szimplán csak nem szeretné bajba keverni tesód vagy amilyen gyerek azt gondolja, hogy ahogy a szüleidnek úgy neki is jobb ha nem is tudja, hogy gyereke lesz?..
#7: Szerintem fel fog tűnni a szüleinek, ha kikerekedik. Vagy ha kipottyant egy gyereket.
De ha ez se tűnik fel a szülőknek, remélem, nem kerülnek be a bűnügyi hírekbe, mint a legtöbb eltitkolt terhesség.
Kérdező: vegyél egy tesztet, csinálja meg előtted. Ha pozitív, akkor beszéld rá, hogy együtt menjetek orvoshoz. Ha már látszik, akkor esélyes, hogy mindenképp meg kell szülnie. De: Ebben az esetben sem kell megtartania, ha nem akarja. Ott van pl. a Gólyahír alapítvány, ahol abban is segítenek, hogy ne legyen szem előtt nagy pocakkal, és segítenek jó helyre örökbe adni.
Ha meg akarja tartani: kérdezz rá, hogy mi a terve, hogy fogja eltartani? A szüleitek nem kötelesek felnevelni, de a tesód se kell támogatniuk, ha a kérdezésük nélkül szül a nyakukra egy gyereket.
Itt a legkisebb baj, hogy nem tudod, ki az apja. Az idővel úgy is kiderül.
Engem 9 hónapos terhesen sem vett észre, aki nem tudta, még mondták is, milyen sovány vagyok:)
Vagy örökbe adja, vagy lelép 18 évesen, vagy megvárja, amíg elég erős lesz ahhoz, hogy el tudja mondani.
Nem tartozik rád ki az apa.
Lehet idősebb, fiatalabb, ismerős, vadidegen, kisebbségi, erőszaktevő és titkos pasi is.
Várj két hetet, ha gömbölyödik már nem lehet abortuszra kényszeríteni, hadd mondhassa el ő, vagy hadd léphessen le, esetleg segíts megtartani neki az örökbeadás titkát, amihez szüksége lesz feldolgozásra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!