Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A két eset közül melyiket...

A két eset közül melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Egy afrikai félvér babátok szülessen vagy pedig semmilyen. Tehát akkor sem most, sem kesőbb nem lenne már gyerek.

Az alapeset az nyílván az, hogy vágyódsz babára, gyermekre, családra.

2019. szept. 18. 17:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%

Ez abszurd felvetés.

Akkor lenne félvér gyermekem, ha afrikai férfit találtam volna páromul.

2019. szept. 18. 17:33
 2/17 anonim ***** válasza:
86%

Mi a baj az afrikai/félvér gyermekkel?

Ne haragudj, de ezt hívják rasszizmusnak.

2019. szept. 18. 18:01
 3/17 anonim ***** válasza:
98%
Ez valóban hülye kérdés. Ha félvér a babám, akkor nyilván fekete az apja, aki NYILVÁN tetszik nekem, tehát örülök, ha a kölyök rá is hasonlít.
2019. szept. 18. 18:02
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
3-as vagyok. Ha a kérdés netán az, akkor egyedülállóként, spermabankból nem szívesen szülnék fekete babát, mert semmi kulturális támasza nem lenne ezügyben, és folyton magyarázkodhatnék...
2019. szept. 18. 18:03
 5/17 A kérdező kommentje:

Pedig nem abszurd felvetés...

Mondjuk úgy hogy barátkozok a gondolattal. És nem rasszizmus miatt!!

2019. szept. 18. 18:10
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

Ha nem lennék szerelmes az afrikai pasasba, akkor inkább nem lenne gyerekem.

Ha szeretem, és együtt élek vele, ismerem, akkor igen.

2019. szept. 18. 18:15
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem lenne afrikai párom, nem lenne félvér gyerekem. Sem bankból, sem ismeretlen apától, sem örökbefogadott, sem sehogy. Ha rasszizmus, ha nem.
2019. szept. 18. 18:20
 8/17 anonim ***** válasza:
24%

Vörös hajam van, nagyon vonzanak az indiai férfiak(megjelenés, karamell bőr), de nem szúrnék ki úgy a jövendőbeli gyerekemmel, hogy sötétbőrű, vörös, göndör hajú fiú legyen, pláne, ha az alacsonyabb indiai apjától örökli a magasságát..

Lányban még oké, de fiúban egy életre elkaszálnám az életét

Minden más esetben csak nyerhet a gyerek, de alacsony-vörös fiú kreol bőrrel kegyetlen.

2019. szept. 18. 18:38
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Pedig elég rasszizmus szaga van ha azt mondod barátkozol a gondolattal,méginkább annak hat. Ha szeretem az afriaki párom,nem fogok neki nem szülni gyereket csak azért,mert tudom,hogy félvér lesz.Buta kérdés
2019. szept. 18. 18:51
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
8# Te azt hiszed minden esetben gyurmaszerűen történik az öröklés ? Belőled kicsi és az apjából kicsi?
2019. szept. 18. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!