Akkor lenne félvér gyermekem, ha afrikai férfit találtam volna páromul.
2019. szept. 18. 17:33
2/17 anonim válasza:
Mi a baj az afrikai/félvér gyermekkel?
Ne haragudj, de ezt hívják rasszizmusnak.
2019. szept. 18. 18:01
3/17 anonim válasza:
Ez valóban hülye kérdés. Ha félvér a babám, akkor nyilván fekete az apja, aki NYILVÁN tetszik nekem, tehát örülök, ha a kölyök rá is hasonlít.
2019. szept. 18. 18:02
4/17 anonim válasza:
3-as vagyok. Ha a kérdés netán az, akkor egyedülállóként, spermabankból nem szívesen szülnék fekete babát, mert semmi kulturális támasza nem lenne ezügyben, és folyton magyarázkodhatnék...
2019. szept. 18. 18:03
5/17 A kérdező kommentje:
Pedig nem abszurd felvetés...
Mondjuk úgy hogy barátkozok a gondolattal. És nem rasszizmus miatt!!
2019. szept. 18. 18:10
6/17 anonim válasza:
Ha nem lennék szerelmes az afrikai pasasba, akkor inkább nem lenne gyerekem.
Ha szeretem, és együtt élek vele, ismerem, akkor igen.
2019. szept. 18. 18:15
7/17 anonim válasza:
Ha nem lenne afrikai párom, nem lenne félvér gyerekem. Sem bankból, sem ismeretlen apától, sem örökbefogadott, sem sehogy. Ha rasszizmus, ha nem.
2019. szept. 18. 18:20
8/17 anonim válasza:
Vörös hajam van, nagyon vonzanak az indiai férfiak(megjelenés, karamell bőr), de nem szúrnék ki úgy a jövendőbeli gyerekemmel, hogy sötétbőrű, vörös, göndör hajú fiú legyen, pláne, ha az alacsonyabb indiai apjától örökli a magasságát..
Lányban még oké, de fiúban egy életre elkaszálnám az életét
Minden más esetben csak nyerhet a gyerek, de alacsony-vörös fiú kreol bőrrel kegyetlen.
2019. szept. 18. 18:38
9/17 anonim válasza:
Pedig elég rasszizmus szaga van ha azt mondod barátkozol a gondolattal,méginkább annak hat. Ha szeretem az afriaki párom,nem fogok neki nem szülni gyereket csak azért,mert tudom,hogy félvér lesz.Buta kérdés
2019. szept. 18. 18:51
10/17 anonim válasza:
8# Te azt hiszed minden esetben gyurmaszerűen történik az öröklés ? Belőled kicsi és az apjából kicsi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!