Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nevelt lányom elmondta,...

A nevelt lányom elmondta, hogy barátnője van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éves a nevelt lányom. Már jó ideje sejtem, hogy érdeklődik a lányok iránt. Melegekkel kapcsolatos videókat néz youtube-on, ilyenekről olvas és sokat hozza fel a témát. Tegnap este egy meleg srácról szóló filmet akart velem közösen nézni. Ezt a pillanatot éreztem megfelelőnek a nagy kérdést feltenni. Bizalmat szavazott és elmondott mindent. A lányokat és a fiúkat is szereti, de inkább a lányok. Van 1 hónapja barátnője is, akit ismerek, mert jár hozzánk. Elfogadtam ezt és mondtam neki, hogy részemről semmi nem változott. Az apukájának is elmondtam titokban, de kértem ne mondja el neki. A lényeg, hogy a nevelt lányom úgy tudja, hogy ez kettőnk titka, így csak velem beszél erről. Mit tegyek ebben a helyzetben? Engedjem vagy ne? Az apukája se tudja mi lenne a helyes ebben a szituációban. Előre is köszönöm a normális válaszokat!
2019. szept. 14. 21:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azt tanácsoltam neki, hogy ne mondja el senkinek, ez maradjon családon belül. Féltem, hogy egy rossz emberben megbízik és megtudják a suliban. Tudjuk milyenek a gyerekek, még a tanárok között is akadna biztos olyan, aki nem fogadná el.
2019. szept. 15. 20:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerencses, h ilyen potanyukaja van!

Viszont, ha mar aludt nalatok a baratno, nem tilthatod ezutan sem.

Szerintem, nem lesz gondotok a helyzet kezelesevel.

Egy a fontos, h tovabbra is ilyen nyilt es oszinte maradjon veled! Vagyis, h a bizalma miatt, h el mer mondani dolgokat, soha ne kapjon tiltast, mert onnantol, h ez egyszer megtortenik, kezdodik a hazudozas.

Nagyon jo uton vagytok, igy tovabb!

2019. szept. 15. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!