Nagyok az elvárásaim a párom felé?
Van egy 1 éves kislányunk. Hárman lakunk egy albérletben. Párom irodai munkát végez,nem várom el,hogy sokat segítsen mégis néha jólesne, ha magától nekifogna pl.porszívózni.
Sajnos nem sok időm van a kislányom mellett, mióta szaladgál, egyre kevesebb szabadidőm jut.
Szokott segíteni este mosogatni, meg a fürdetésnél megcsinálja a vizet, estére a tápszert.
Mondtam neki,hogy néha egyszer-kétszer felporszívózhatna magától, vagy tisztába tehetné a kislányunkat, vagy megetethetné. Erre a válasza az,hogy ő megcsinálja, de mindig hívjam fel rá neki a figyelmét...
Nem is értem. Ez normális,hogy magától semmit nem akar csinálni, és könyörögnöm kell neki?
Persze mindent megcsinálok én szívesen... De néha jólesne.
Te pasi vagy kedves utolsó vagy neveltél már gyereket?
A nők 2 évig otthon vannak a babával, ami megjegyzem ugyanúgy munka, mert bizony nem annyiból áll,hogy lógatjuk a lábunkat.
Nyilván a férfiaknak is nehéz ez az időszak, de olykor nem hiszem,hogy annyira nehéz lenne
NÉHA megfogni azt a porszívót,mégha kérésre is történik.
Ha már gyereket toltam ki magamból, ennyit csak megérdemel egy anya szerintem. Nem mindennap és nem is mindig, hanem NÉHA.
Utána jobbik esetben a nők is visszaállnak dolgozni. Akkor mi van?
Ugyanúgy van házimunka, a gyerek sem tűnik el...
Amikor mindkét fél dolgozik, ott ki takarít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!