Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyok az elvárásaim a párom...

Nagyok az elvárásaim a párom felé?

Figyelt kérdés

Van egy 1 éves kislányunk. Hárman lakunk egy albérletben. Párom irodai munkát végez,nem várom el,hogy sokat segítsen mégis néha jólesne, ha magától nekifogna pl.porszívózni.

Sajnos nem sok időm van a kislányom mellett, mióta szaladgál, egyre kevesebb szabadidőm jut.

Szokott segíteni este mosogatni, meg a fürdetésnél megcsinálja a vizet, estére a tápszert.

Mondtam neki,hogy néha egyszer-kétszer felporszívózhatna magától, vagy tisztába tehetné a kislányunkat, vagy megetethetné. Erre a válasza az,hogy ő megcsinálja, de mindig hívjam fel rá neki a figyelmét...

Nem is értem. Ez normális,hogy magától semmit nem akar csinálni, és könyörögnöm kell neki?

Persze mindent megcsinálok én szívesen... De néha jólesne.

2019. szept. 13. 00:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
De tényleg azok a nők akik elvárják hogy a pasi munka után nyalja a lakást azok miért nem állnak oda hogy oké szívem akkro megyek veled segíteni, miért csak fodítva természetes hogy a nőnek jár az otthoni dolgok mellé hogy a férfi munkából hazaérve vegy át a nő feladatait hogy kikapcsolhasson? A férfinak nem jár? Lehet ám cserélni elmenni dolgozni eltartani három embert. Vagy az nem tetszene? De a pasi munka után még takarítson, mert neki ez kötelessége de a nő be nem segítene a pasinak mert jajj ő fáradt mert a gyerekkel van.
2019. szept. 13. 17:00
 22/24 A kérdező kommentje:

Te pasi vagy kedves utolsó vagy neveltél már gyereket?

A nők 2 évig otthon vannak a babával, ami megjegyzem ugyanúgy munka, mert bizony nem annyiból áll,hogy lógatjuk a lábunkat.

Nyilván a férfiaknak is nehéz ez az időszak, de olykor nem hiszem,hogy annyira nehéz lenne

NÉHA megfogni azt a porszívót,mégha kérésre is történik.

Ha már gyereket toltam ki magamból, ennyit csak megérdemel egy anya szerintem. Nem mindennap és nem is mindig, hanem NÉHA.

Utána jobbik esetben a nők is visszaállnak dolgozni. Akkor mi van?

Ugyanúgy van házimunka, a gyerek sem tűnik el...

2019. szept. 13. 21:35
 23/24 aaaaaaa ***** válasza:
52%
Elvárások vannak... Meghallgatnám a másik felet is...
2019. szept. 19. 06:06
 24/24 anonim ***** válasza:

Amikor mindkét fél dolgozik, ott ki takarít?

2019. szept. 19. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!