DM-es szőke hajra való samponnal lehet kislány haját mosni?
Figyelt kérdés
Szöszi kislány haját vajon lehet ilyen samponnal mosni? Nincs rajta, hogy gyerekeknek nem szabad.
2019. szept. 8. 13:01
1/9 anonim válasza:
Itt vannak az összetevők, az illatanyagon kívül minden okés benne (de az meg a gyereksamponban is van):
De lehet csípni fogja a szemét.
2/9 anonim válasza:
Lehet de egyrészt csíp, másrészt tapasztalatból mondom, hogy az összes hamvasító sampon nagyon szárítja a hajat úgyhogy egy balzsam utána erősen javasolt.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2019. szept. 8. 13:22
4/9 anonim válasza:
Nem írod mekkora a kislány, de én magamon se használnék ilyet. Értelme és minősége is nulla.
5/9 anonim válasza:
Neeeee.
Borzalmas színt ad és marja a bőrt. Próbáltam magamon sajnos.
6/9 anonim válasza:
Nekem a gyereksampon is csípte mindig a szemem. De iszonyat.
Amúgy egy próbát megér, de szerintem is használjátok utána balzsamot.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem, mert én ezt használom, nekem nagyon szép tőle a hajam, semmilyen negatív tapasztalatom nem volt. 9 éves kislánynak mosnám vele néha, nem rendszeresen.
2019. szept. 8. 19:07
8/9 anonim válasza:
En is ilyet hasznalok, lanyom 5 eves szoke, de nem hasznalnam a hajara. Valamiert nem. :)
9/9 anonim válasza:
A mi 4 éves sötét szöszi lányunknak a Kallos creatinos samponja jött be, balzsam nélkül is csillog a haja és szalad benne a fésű. Szószerint egy álom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!