Szokatlan dolog kendőben sétálni a babával?
2 hónapos babámmal úgy szoktam minden nap sétálni, hogy kendőben magamra kötöm. Hetekig kínlódtunk a babakocsival, de nem szereti, csak sír benne, nem nyugszik meg, nem alszik el... De a friss levegő kell mindkettőnknek meg nekem egy kis mozgás is. Kendőben 5 perc alatt elalszik és van, hogy 1.5-2 órát is sétálok így vele.
Azt vettem észre, hogy sokan megbámulnak így minket.
Elég sokat megyünk, minden nap lent vagyunk 1-2 órát, és elkezdtem figyelni, de egyetlen másik hurcis babát se láttam még, mindenki babakocsival sétál. Csak az én gyerekem ilyen különc, hogy a kocsi neki nem jó?
Nálunk nem jellemző
Minket is megbámultak
Aztán megszokták
Nálunk Pesten nem szokatlan. Vidéken meg is szóltak érte anno.
Btw: a kifelé hordozás nem tesz jót a baba gerincének.
En is megbamulom, ha ilyet latok, mert cukinak tartom, ilyenkor arra gondolok, hogy hamarosan mi is igy setalgatunk :) Amugy a babakocsit is megnezem, ha latok valamit ami elnyeri a tetszesem
22 hkm
Rokon család Budapest belvárosában lakik egy régi bérházban a második emeleten. Lift nincs. Nem is vettek fekvő babának való bababkocsit, mert az anyuka képtelen lett volna lecipelni az emeletről. Mindig kendőben sétáltatta a babát.
Ha valaki megbámulta, visszamosolygott rá.
Egyébként tényleg nagyon kedves látvány, én is szívesen megnézem magamnak, ha ilyen babab-mama párost látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!