Hogy történhet ilyen?

Figyelt kérdés
Testvéremnél alszom már 2 hete ( most újítom fel a házamat.) és a 10 éves keresztfiamnál észrevettem olyanokat hogy különös dolgokat művel álmában minden nap. Van olyan hogy felül és csak néz előre de olyan is volt hogy kinyitotta az ablakot épp hogy odatudtam futni és megfogni és visszavinni az ágyba erre meg nem is tudom milyen nyelven elkezdett hadarni valamit. De olyan is volt hogy felült és nézett rám kérdeztem mi a baj mutatott a sarokra elnéztem oda mire visszanéztem a gyerekre felkelt az ágyról és a szoba közepén elkezdett körbe kőrbe-kőrbe sétálgatni. Nagyon frusztrál a helyzet mondtam testvéremnek mondta hogy nem kell vele törődni túl reagálom.

2019. szept. 4. 13:34
 1/8 anonim válasza:
54%
Ez nem az agykontrollhoz kapcsolódik, kivéve ha a Silber miatt tetted ki.Amúgy mi az igazi kérdés?
2019. szept. 4. 13:40
 2/8 anonim válasza:
0%
Na az ilyen kérdések miatt nem szeretek ide járni...
2019. szept. 4. 13:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát hogy ez mitől lehet? és ezzel mit lehet csinálni hogy abba hagyja? Ja bocsi azt hittem hogy ide való a kérdés mert itt láttam ilyen tudatos álom kérdéseket stb... Akkor melyik fülbe kéne beraknom a kérdést?
2019. szept. 4. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Alvajáró, nekem egy kolis szobatársam volt az, a frászt hozta ránk néha.

Másnap emlékszik rá amúgy?

2019. szept. 4. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Alvajáró, én is az voltam egész gyerekkoromban. Most vagyok 25 és pár éve már csak beszélek éjjel és nem mászkálok el :P Nem tudsz kezdeni vele semmit.
2019. szept. 4. 13:58
 6/8 A kérdező kommentje:
De ha egyszer kárt tesz magába vagy valaki másba nincsen rá valami gyógyszer?
2019. szept. 4. 14:00
 7/8 A kérdező kommentje:
És most látom hogy a gyerekvállalás fülbe rakta be a kérdésem nem tudom miért én nem ide raktam bele.
2019. szept. 4. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is és tesóm is csináltunk hasonlókat... Felnőttként már “csak“ beszélni szoktunk álmunkban.
2019. szept. 4. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!