Engedélyeznétek, hogy melegek, transzvesztiták ill. leszbikusok is fogadhassanak babát örökbe?
Már kezd elegem lenni ebből az oldalból, direkt mindenki félreérti, amit írok. Azt írtam: választáa mindig van, nem pedig azt, hogy a homoszexualitás választható. Ha egy férfi meleg, és azt mondja, jó, meleg vagyok, szerintem azt választja, hogy gyermeke nem lesz.Én senkitől nem akarom elvitatni a döntéshez való jogát, de szerintem ha valaki azt választja, hogy enged a vágyainak, és teszem azt homoszexuális életet fog élni, akkor igenis lemond a gyerekről. Többek között ezért írtam azt is, hogy egy leszbikus nő, ha nagyon akar, lehet anya.
Én is azt mondom, nézzetek magatokba, lassan azért leszek diszkriminálva, mert fehér bőrű,30körüli, káros szenvedélyektől mentes nő vagyok, megfelelő iskolázottsággal. Az általánosítgatásoknak megvan ám az alapja!
És kezdünk nem a kérdésre válaszolni...
Az első válaszolónak írnék először!Csak olyan gyermeket adnál oda aki már senkinek sem kell???Hát ne haragudj de ez nagyon nagy bunkóság volt!Én leszbikus vagyok,5 éve élek boldog párkapcsolatban és nagyon szeretnénk egy picibabát!A párom is olyan szinten gyermekszerető,hogy az hihetetlen!Megkockáztatom,hogy nálunk ezerszer jobb dolga lenne egy gyermeknek,mint sok más családnál!
23:08-asnak:Tisztában vagyok vele,hogy egy gyereknek apa is kell,de kérdem én ha pasim lenne,megszülnék egy gyereket és ő elhagyna minket,akkor mi lenne?Odakellene adnom a babám egy olyan családnak akinél van apa is?pfff...Ugye ezt nem gondoltad komolyan?A keresztfiamra az apja egyszersem volt kiváncsi!Azt sem tudja ki az és mégis,olyan okos,nyíltszívű,érdeklődő,hogy az hihetetlen!pedig jaj nincs is apja!
Amúgy meg minden nevelés kérdése!És lehet lepontozni...
jól lepontoztatok ti lezbikusok és transzvesztiták!!!!!
De nem érdekel!!!!!!!agazán bár persze van jó emberek is közötetek és tiis ugyan olyanok vagytok mint a normál emberek de akkor is nemkell álomvolágban élni mert akkor sem normális amik ti vagytok akár hogy magyarázátok is!!!!!
Betegségben szenvedtek mert a saját nemetekhez vonzódtok!!!!!
Elég baj ez nektek . Lehet most is lepontozni----!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!