Engedélyeznétek, hogy melegek, transzvesztiták ill. leszbikusok is fogadhassanak babát örökbe?
Én nem,mert az a gyerek azt a példát látná maga előtt amiben élne,és azt hinné az úgy van jól.
Én elhiszem hogy ők is szeretnének gyereket,de a gyermek szemszögéből is nézni kell,neki mi lenne a jó.Az meg hogy ki mit csinál a maga hálószobáján belül,mindenkire magára tartozik.
Nem is tudom hol jobb egy gyereknek !
A zaciban ahol züllött lesz és nem lesz belőle senki, ott is jó példa van ám..., vagy ha örökbefogadják és valamit megkap, esetleg elvégez egy iskolát. Én engedném, de csak olyan gyermeket adnék, aki már nem kellett senkinek.
Itt a pécsi intézetből, akik kikerülnek, kicsi eséllyel indulnak el az élet felé, de gondolom ez levetíthető egész M.o-ra . Vagy hajléktalan lesz, vagy egy kis albérletbe meghúzza magát és dolgozik, ha tud. Ennél jobb, ha egy biztos helyen van, ha nincs hajlamossága,akkor nem lesz meleg, akárki is neveli. Ha a nevelők pedig hancúroznak aztneki nem kell látnia, mint a saját családban felnövő gyermeknek sem kell látniuk apa-anya játszóestjeit.
A hajlam 30% a többi a jó példán múlik.
Semmiképp nem engednék még a közelükbe se gyereket. Foglalkozzanak csak egymással meg magukkal.
Én nem hurrogom le egyik említett életvitelt sem, mindenki úgy él, ahogy jól esik neki.
Alapból azt mondanám hogy miért ne adható meg nekik az, ami másnak is, viszont azzal egyetértek, hogy a gyerek más körülmények között nől fel, mást fog természetesnek tartani.
Tévében már láttunk ezekre példát, hol működött, hol nem...
en azt mondom, hogy a nemi erdeklodese mindenkinek a privat ugye. egy meleg ferfi, vagy egy leszbikus no is lehet ezerszer jobb anya, mint egy hetero, ahogy egy hetero is lehet jobb szulo, mint egy homoszexualis.
en sokaig forogtam meleg korokben, es emberileg sok sokkal jobb (es termeszetesen jopar sokkal rosszabb) szemelyjel talalkoztam..
szoval en nem ettol tennem fuggove, hanem attol, hogy mennyire jo szulo, mennyire tud neki jo csaladi korulmenyeket biztositani, stb.
(annyit hozzatennek, hogy en tini éveimet toltottem meleg tarsasagban, es ram mindig nagyon vigyaztak a fiuk minden ertelemben, es nagyon rendesen voltak, es szerettek, és tényleg nem tudnek semmi rosszat elmondani .. voltak ott is kevesbe jo emberek, persze, de mindenhol vannak, mint ahogy senki sem tokeletes. de akkor meg a melegseg nem volt ilyen elfogadott, es tenyleg kuzdottek vele, es minden masban sokszor max folott teljesitettek,hogy kompenzaljak.. volt olyan par, akik tobb tiz eve eltek egyutt boldogan, es persze voltak olyanok, akik ven f*sz letukre egyetemistakat csabitottak el.. logikus, hogy a párnak adnek.. a ven kecskenek meg nem.. szoval nem mondom, hogy szentek, azt mondom, hogy emberek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!