A családi pótlék folyósítása mennyit késik?
Figyelt kérdés
Szeptember 1-én született a baba, szept. közepén igényeltük, de még nem kaptunk. (Baranya megye)2008. nov. 15. 18:01
1/8 anonim válasza:
Sokszor 3-4 hónap, de hallottam már fél évet is...
Érdemes utánaérdeklődni-)
2/8 anonim válasza:
A babánk június végén született. Egyből igényeltük. Szeptemberben rájuk kellett telefonálni, hogy mi van. Még fel se dolgozták. Október végén megjött. Szóval ennyit az államról.
3/8 anonim válasza:
Mi kb. 2 hét után megkaptuk az anyaságival egyben küldték. Nagyon meglepődtünk, mert azt mondták, hogy 1 hónap az átfutási idő. Bács megyében lakunk.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Heves megye,3 hét alatt megkaptuk az anyaságival együtt.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, azt hiszem rájuk telefonálok (ha sikerül őket elérni, mert hallottam olyat is hogy nagyon nehéz, állítólag az e-mailre válaszolnak)
2008. nov. 15. 21:56
6/8 anonim válasza:
Mi is megkaptuk tavaly hamar, a baba születése (hó közepe) és papírjainak beszerzése után beadtuk és a köv hónap elején már megkaptuk. Ott vmi gond van ahol még fél év után se küldik. Ez nagyon gáz, én nem hallottam még ilyet!
7/8 anonim válasza:
Tényleg sok a várakozási idő Pécsett,velem is előfordult,hogy 4hónap volt a reakcióidő.De ha anyaságival egyszerre igényelted-azt ugyebár előreveszik- akkor a csp-nek is meg kéne érkeznie hamarabb. Telefonon nagyon nehéz,de mondhatnám azt is hogy lehetetlen őket elérni...sajnos.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, végülis december közepén megkaptuk. Telefonon nem sikerült elérni őket, e-mailt írtunk nekik, amire nemrég válaszoltak.
2009. febr. 19. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!