Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire kell megkomoylodni...

Mennyire kell megkomoylodni gyerekvállalás után? Én hibáztam?

Figyelt kérdés

Párom elhagyott, van egy 2 és fél éves gyermekünk. a gyerek után lassan romlottak a dolgok, hiába modnta h szeretné a ciit és engem is nagyon szeret úgy éreztem nem vállal felelőséget. immel ámmal járt doglozni, gyerek körül sem sokat segitett, eljárkált a haverokkal, pocsoyla részegen tért haza másna használhatatlan volt. féltékenységre is adott okot amit hiába beszéltünk meg ujabb jelei votlak. hónapja elhagyott elege lett a veszekedésekből. már van neki más azt modnja ő az igai.

ugy gondtlam h gyerek után nem a buli körül forog a világ és h midngi menjünk. vagy mégis én votlam tul szigoru?

2019. szept. 1. 11:51
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem te voltál szigorú ezek alap elvárasok.
2019. szept. 1. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom de nem kellett volna olyannak szülni, akinek még a buli volt az élete.

Amúgy az elváràsaid jogosak. Apának való férfinek teljesen egyértelmű hogy nem járkál haza hulla részegen, rendszeresen.

2019. szept. 1. 11:54
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Ez a kapcsolat már a gyerekvállalás előtt gáz volt. A gyerekvállalás teszi legjobban próbára a párokat. Akik igazán szeretik egymást, a gyerek mégjobban összekovácsolja, ahol sok a bizonytalanság, a gyerek miatt még több lesz a konfliktus, nézeteltérés és borítékolható a válás.

Egy kisgyerek kétemberes, sok energia, lemondás kell hozzá. A te párod erre totál alkalmatlan volt. Akinek családja lesz, vegyen vissza a duhajkodásból, ne részegedjen le minden hétvégén! Legyen kimenője, de akkor az neked is jár! Közösen vállaltátok, a feladat és munka is közös! Ne bánkódj utána, amit leírtál, elég naplopó, senkiházinak tűnik. Találsz jobbat is.

2019. szept. 1. 11:59
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Fogalmam sincs mi az a cii. Nézd meg én hogyan írok meg neked egy választ, nem ismerlek, de megtisztellek azzal, hogy olvashatóan írok.

Egyébként igazad van, gyerek mellett nem lehet így viselkedni, vagyis lehet, de akkor anyuka csinál mindent, az meg nem túl fair.

Nekem partnernek se kéne az ilyen, gyereket meg tuti nem vállalnék vele. Egyáltalán mire való az ilyen pasi? Jobb is ha megy, legközelebb ne ilyet válassz!

2019. szept. 1. 12:13
 5/10 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek az irási hibákért, a betűkimaradás a billenytűzet hibája a keveredés egyértelműen a gyorsirásomból adódik. A ciit az a picit akart lenni.

Nem értem akkor miért mondja hogy neki gyereke vna és h szereti ha kb ennyiben kiemrül.

2019. szept. 1. 12:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a gyerek előtt is ez ment nálatok. Be se kellett volna vállalni a babát. Nem normális hogy nem segít meg eljárkál folyamatosan bulizni. De mit gondoltál? Csak attól hogy lett egy gyerek nem fog gyökeresen megváltozni.
2019. szept. 1. 12:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Megértem hogy lehet télkezni erről a kellett volna nem kellett volna baba témáról, besiekrült. Én nem tudtam volan tükörbe nézni abortusz után, nem megoldhatatlan élethelyzetben voltam. Megmodntam ha menni szeretne msot menjen én egyeüdl is vállalom. Ő mondta h dehogy ő is szeretné és együtt megoldjuk és családot szeretne és miegymás.
2019. szept. 1. 12:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor gyereket vállal az ember, felelősséget vállal egy ember életéért, akkor is, ha nem akarja. Amikor férfit választ az ember, akinek majd gyereket szül, felelősséggel tartozik a választásáért. Az ő felelősségét és viselkedését helyesen tudod megítélni. Most jöhet a sajátod!
2019. szept. 1. 13:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedben van a hiba. Nem a gyerekvállalás UTÁN kell ugyanis megkomolyodni, hanem előtte. Én nem hiszek a csodákban mióta tartós párkapcsolataim vannak: kutyából nem lesz szalonna, és aki felelőtlenül és gyerekesen él, az nem lesz egycsapásra komoly családfő vagy anya. Tudom, itt a gyíkon néhány nőnek sikerült állítása szerint csodaapát csinálni a szoknyapecér bulikirályból, de a saját környezetemben példát nem tudok erre, max. társas magányban élő házas anyukákat, akik nyelnek folyamatosan.

Értem én, hogy becsúszott a gyerek, de ha gyerekvállalós korban vagyok, akkor már megválogatom, hogy kit engedek a lábam közé. Vagy pedig számolok azzal, hogy magamnak szülök. Sajnos a te esetedben is ez van :(

2019. szept. 1. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
Krédező pls, mrét csiláod eszt?
2019. szept. 1. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!