Miért nem érzek semmit?
31 éves nő vagyok és egyaltalan nem vagyok gyerekre. Nem gondolok rá, nem vágyok rá. Teljesen elegedett es jol elvagyok az eletemben. Nem vagyok ferjnel, de komoly kapcsolatban élek, kozos lakásunkban a vőlegényemmel, akivel 16 éve (!!!) vagyunk egyutt.
Sokszor megkapom, h ideje lenne a babának, de számomra szóba sem jöhet. Nem vágyom gyerekre, eszembe sem jut, soha nem gondolok rá. És akkor jönnek a kifutok az időből szöveg, ami még jobban idegesít. Mert nem fogok csak azért teherbe esni, h ne fussak ki...
Nőként miért nem érzek vágyat a gyermekvállalás iránt ilyen korban?
Miért kéne vágyat érezned egy gyerek iránt? Csak azért, mert nő vagy? Ugyan már! :)
Egyáltalán nem vágyik mindenki gyerekre, nincs ezzel az ég világon semmi baj. Neked úgy megfelel és ez a lényeg, nem az amit mások gondolnak, hogy jónak kéne lennie.
Az okoskodó és kíváncsiskodó ismerősöket/rokonokat pedig még idejében le kell állítani, nincs ehhez semmi kozuk. En sem akarok gyereket, nem vágyom rá és idegesítenek is, viszont mióta férjhez mentem, még többet hallgathattuk a "Mikor jön már a gyerek" című műsort, egészen addig amíg határozottan fel nem léptünk és le nem állítottuk őket. Halistennek azóta leakadtak a témáról. Javaslom cselekedj te is hasonlóan.
Sok boldogságot!
Figyelj, nehogy már ezen kattogj!! Senkinek semmi köze ahhoz, hogy te hogyan éled az életed. Nyomásra aztán meg végképp ne szülj. Nektek megfelel így, pont. Kutyát nem érdekli más mit gondol erről, tojj rá magasról.
Maximum az a nem egészséges, hogy más magánügyeibe és magánéletébe kéretlenül belepofáznak, nem pedig az ha nem szül az ember! Miért nem küldöd el a p****ba az ilyet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!