Van még rajtam kívül olyan kismama aki csak a párjára számíthat?
Férjemmel egyáltalán semmilyen segítségünk nincs. A baráti körben sincs még baba.
Néha összeszorul a szívem, hogy más babák már megszületésük előtt mennyi ruhát, játékot kapnak/örökölnek, mi meg semmire sem számíthatunk. Anyagilag nem szorulunk rá, félre ne értsetek de mégis olyan rossz, ha erre gondolok.
A gondolataidra hatással lehetsz. Miért nem arra gondolsz, amivel többetek van, mint másoknak? Van egy férjed, lehet babád, anyagilag sem szorultok másra, csodaszép kis család lesztek. Lehetne kínozni magad további gondolatokkal és sorolni mi mindenetek nincs, de ez mire jó azon túl, hogy elszomorítod magad?
A gondolkodásod kell megváltoztatnod, nem a körülményeidet.
Az összesből érdemes kilépni ;)
2 gyerek után javaslom, hogy 1-2 olyan emberrel beszélj csak, akit őszintén kedvelsz, egyébként pedig nézz olyan vlogokat vagy filmeket, amik jó érzéssel töltenek el. :) Nincs szükség másra és megkíméled magad a negatív dolgoktól.
Nem értelek. Ez, hogy nem kap sehonnan semmit, csak akkor gond, ha te nem tudsz minden szükségest megvenni.
Nem örökötünk soha semmit, csak a kicsi a nagytól pár uniszex darabot, mert még a nemük is különböző.
Sose gondoltam erre problémaként. Legalább nem kell udvariasan visszautasítani, ami esetleg nem tetszik (vagy rosszabb esetben rakosgatni ide-oda, hogy meg ne bántsd a másikat).
Négy gyerek apa vagyok.
Sohasem értettem, hogy két szülő miért ne volna elég a gyerekneveléshez.
Nálunk még abból lettek konfliktus ők.
Csak nyugi!
Nekünk igazából semmi segítségünk nem volt se kapni nem kaptunk igazán semmit.
Tesómék és barátnöm lányai mind 3-4 évvel voltak idösebbek, nekik már nem volt semmijük, max pár ruha egyszer egyszer.
Èn mindig azt mondom, hogy most 9eves a nagy gyerekünk, hogy azért ilyen jó férjemmel és gyerekeinkkel a kapcsolat mert mi magunknak voltunk és egymás segítettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!