Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valakinek pierre cardin...

Van valakinek pierre cardin ps 692 babakocsija?

Figyelt kérdés
Ha van valakinek eladó kéem szóljón! Jó álapotban lévőt szeretnék max 40e ft körül.
2010. júl. 14. 01:19
 1/3 anonim ***** válasza:
En is kocsit szerettem volna venni a babamnak de vegul nem emellett dontottem mert nagyon sok rosszat hallottam rola. Allitolag nagyon nehez es nem strapabiro. Gondold meg hogy ilyet veszel e.
2010. júl. 14. 11:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Vitatkozom az előttem szólóval. nem tudom, hogy 682es vagy 692es van-e nekünk, de nagyon strapabíró, nagyon könnyű irányítani amiatt, hogy kicsi bolygos a kereke elől, és nagy felfújható hátul.

nehéz valóban, de ez nem is arra van kitalálva, hogy tömegközlekedjen vele az ember lánya. Ellenben mi nagyon szeretjük, mégis gondolkodtam, hogy felkínáljam-e megvételre a kérdezőnek, mert a kisfiamnak már ernyőkocsi is elég lenne.

Jó kocsi, mi szeretjük.

2010. júl. 15. 12:04
 3/3 Andika82 ***** válasza:
Szia! Érdekel még a babakocsi?
2010. júl. 27. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!