Van valakinek pierre cardin ps 692 babakocsija?
Figyelt kérdés
Ha van valakinek eladó kéem szóljón! Jó álapotban lévőt szeretnék max 40e ft körül.2010. júl. 14. 01:19
1/3 anonim 

válasza:

En is kocsit szerettem volna venni a babamnak de vegul nem emellett dontottem mert nagyon sok rosszat hallottam rola. Allitolag nagyon nehez es nem strapabiro. Gondold meg hogy ilyet veszel e.
2/3 anonim 

válasza:

Vitatkozom az előttem szólóval. nem tudom, hogy 682es vagy 692es van-e nekünk, de nagyon strapabíró, nagyon könnyű irányítani amiatt, hogy kicsi bolygos a kereke elől, és nagy felfújható hátul.
nehéz valóban, de ez nem is arra van kitalálva, hogy tömegközlekedjen vele az ember lánya. Ellenben mi nagyon szeretjük, mégis gondolkodtam, hogy felkínáljam-e megvételre a kérdezőnek, mert a kisfiamnak már ernyőkocsi is elég lenne.
Jó kocsi, mi szeretjük.
3/3 Andika82 

válasza:

Szia! Érdekel még a babakocsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!