Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Lilladóra névről?

Mit gondoltok a Lilladóra névről?

Figyelt kérdés
Így egyben. Nem külön Lilla Dóra-ra gondolok
2019. aug. 28. 22:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó, és ahogy mások is írják, erőltetett. Jobb külön.
2019. aug. 29. 09:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Így egybe szerintem se túl szerencsés. Már csak azért se, mert folyamatosan magyarázkodhat, hogy ez egy név.

Anyósom volt Anna Mária-hát az ő nevét meg pont az ellenkezője miatt kellett folyton magyarázni :(

Én mondjuk külön se adnám csak az egyiket, hiszen úgyis egy néven fogjátok hívni hiába van neki kettő+ minden hivatalos aláírásnál utálni fogja, hogy hosszú a neve.

2019. aug. 29. 09:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az Annamária név kivételével számomra minden ilyen összetett név erőltetett.

Pl. Lizabella, Emmaróza stb.

Külön szép, egybe nevetséges.

2019. aug. 29. 10:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik. A Lilla számomra egy gyönyörű szép név, a Dóra meg olyan tucat, nem illenek össze.
2019. aug. 29. 10:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Lilladóra lenne megszokott, akkor az Annamária lenne erőltetett hangzású. 😄

Nekem nem tetszik, mert kimondva olyan a hangzása, mint a Riadóra!

2019. aug. 29. 11:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Szegeny mindig magyarazkodhatna hogy ez egy nev... adjatok inkabb kulon
2019. aug. 29. 19:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy ez ket noi nev, amit egybe irtak le. Szr
2019. aug. 29. 20:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Külön szép,egybe írva nem tetszik.
2019. aug. 31. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.