A szuper anyak hogy csinaljak, mi a titkuk, hogy minden olyan tokeletes korulottuk?
Ha te is vártad, hogy mikor írja ki valaki, akkor csak érzed, hogy elég nevetséges amit előadsz. Rinyálni amíg az arra szánt időben mást is lehetne csinálni.
Ja empátia...szép szavak ez olyan ember szájából, aki sértődött ovisként szuperanyunak degradál valakit, csak mert az jobban összeszedi magát, jobban beosztja az idejét mint te. Neked is pont ugyan azt az empátiát kéne gyakorolnod, amit mástól elvársz.
De akkor nem lehetne vernyákolni a fosbukon, a napi anyavagyoknemérekráhajatmosni és társai posztokkal, meg itt, ahogy ez 2019-ben divatos. Régen az volt a szégyen aki kupiban élt, elhanyagolva magát és környezetét, ma az van istenítve aki ilyen.
Nem olvastam kommenteket
GYAKORLAT
Én az utcára nem teszem ki a lábam "frizura" vagy smink nélkül.
Sőt, alapvetően egy laza szemöldökeendezés, vízbonal hangsúly otthon s van.
13 hós gyerekkel 15 hetes terhesen is
Nem, nem vagyok szuperanyu
De ez nekem olyan, mint a fogmosás, tusolás, hajmosás.
A gyerekem 13 hósan túl van a fogzáson (16 fog) úgyh nem hiszem, hogy részletezni kell mennyit alszom.
( Férjem nem kel hozzá)
Kinek mi a fontos..
Mindenesetre otthon sem maradok büfis pólóban, nrmhogy elinduljak bárhova
Vagy csak tanult és van önálló egzisztenciája is.
Ha az irigység fájna...
37 ez csak részben igaz. Én pl munkahelyen nagyon gyors osszeszedett vagyok és sokkal több munkát elvégzek egységnyi idő alatt mint egy rakás kollégám. Gyerek mellett otthon viszont sokkal inkább hajlamos vagyok megcsúszni és sokszor érzem hogy elsüllyedek a tenni valók és a gyerek között. Ennek pedig nem a lustaságom az oka, hanem hogy olyan habitusú a gyerek hogy kész kihívás mellette maximálisan ellátni mindent. De azt viszont elismerem, hogy nem vagyok az a típusú anya aki esti altatás után még éjfélig képes a házimunkával foglalkozni. Max este 10ig, ami belefér azt csinálom meg. Reggel 5kor kelek és a 2 éves a mai napig ebred egyszer egyszer, szóval ezt az áldozatot hogy éjfélig tevékeny legyek, ezt valóban nem vagyok hajlandó meghozni.
De ismerem ennek az ellenkezőjét is egy kolléganőm személyében, szörnyű vele dolgozni, allandoan elúszik, sose tudja hol tart.. otthon viszont patentül megold mindent.
Érdekesek ezek a dolgok. De nem hiszem hogy egyik vagy másik lenne jobb szülő. Mindenki a legjobbat nyújtja amit tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!