A szuper anyak hogy csinaljak, mi a titkuk, hogy minden olyan tokeletes korulottuk?
Egyébként ez a divatosan öltözködés is... Olyan ruhába tudsz bújni, amilyent veszel magadnak. Ha divatosat veszel, akkor abba bújsz vele. Sokak szemében az jövőre is divatos lesz.
Aki meg nem tud elmenni vásárolni, az havonta vagy 2-3 havonta vagy ahogy jónak látja beáldoz egy alvásidőt arra, hogy az interneten válogasson magának divatos ruhákat, amiket meg is rendel. De tényleg nem tartom nagy kunsztnak lecserélni az összehányt pólót egy frissre. Ez szerintem baba előtt is a napi rutin része volt mindegyikünk számára, nem?
Rajottem a titokra. 😉Ilyen kerdest tobbe nem teszek fel. Szuperanyak haj ra nektek, en meg elem a kis meledito nadragos eletem.
Jo babazast mindekinek.
A szuperanya a szuperdadusra bízza a gyereket,ha épp nem a szupertablet elé rakja le,hogy ne nyivákoljon.
Ezt látom mindenhol,az unokaöcséim beledögölve az apjuk-anyjuk telefonjába,sógornőék a tévé előtt rohasztják a gyerekeiket,étteremben letosszák a táblagépet a gyerek elé,anya és apa hadd egyen nyugodtan.
Hívják a nagymamát vagy a bébiszittert,hadd mehessen anya a kondiba.Persze ők is csak a gép elé teszik a gyereket.
Utána jössz te,kérdező és nem érted,miért olyan tökéletesek azok a szülők.
Azért,mert a gyereküket zombimódba rakták.
Soha ne irigykedj senkire.
Akkor ne tegyél fel. De csak és kizárólag a te döntésed az, hogy összehányt pólóban mész bevásárolni vagy rászánod azt a 3-5 percet a pólócserére.
Szidhatsz akárkit vagy megsértődhetsz akárhogy, ez csak rajtad múllik.
Én meg azt nem értettem soha, hogy leget ilyen igénytelennek lenni. Nem kell kisestélyi de páe divatosabb lazább ruci ( lwhet sportos is) nem egy nagy tétel. Frissen mosott haj alap, de van hajráf, kendő stb is. Már is jól néz ki a hajad.Smink is 3 perc kb egy kis alapozó, pirosíto, rúzs, meg spirál.
Ehhez semmi megerőltetés nem kell és mária szuperanyának érezheted magad, ami egyébként sztem nem itt kezdődik, de úgy voltam vele, ha már mosott fos vagyok az éjszakazástól akkor legalább nézzek ki vhogy.
Amit leírtál, azok között vannak olyan alap dolgok, amik tényleg minimális energiabefektetéssel járnak. Az, hogy indulás előtt kiveszel egy pólót a szekrényből és felveszed, fél perc. Még ha nincs is frissen vasalva, vagy nem passzol tökéletesen a többi ruhádhoz, de egy tiszta pólóban máris sokkal jobban nézel ki. Ugyaneddig tart felkapni egy nadrágot.
Sminkelni nem mindenki szokott, és szerintem nem is muszáj ahhoz, hogy igényesen nézzen ki valaki. A tökéletes haj, köröm, smink már valóban több időt vesz el, de nem tudhatod, hogy ezek az anyukák hogyan szorítják ki az idejükből. Lehet, hogy valakinek nagyon nyugodt a babája és ráér, vagy kevesebb az alvásigénye, és jut egy kis ideje magára esténként. Lehet, hogy van segítsége, vagy éppen hegyekben áll a mosatlan otthon, vagy a gyerek magában sír, amíg ő a körmét lakkozza.
Én nem neveznék senkit szuper anyának ismeretlenül, a kinézete miatt. Sosem tudhatod, mi áll a háttérben. A csinos anyukák is lehetnek fáradtak, depressziósak, türelmetlenek. Attól, hogy ők adnak a külsejükre, mert ezt fontosnak tartják, még nem feltétlenül jobb anyukák, mint az, aki foltos pólóban megy vásárolni. Körülöttük sem tökéletes minden, csak a teljes képet nem látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!