Beáta, Beatrix nevekről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Adnátok valamelyiket?2019. aug. 27. 11:58
11/17 anonim válasza:
Én nem adnám a Beáta nevet... Igy hivnak, nem szeretem.
12/17 anonim válasza:
Engem is Beátának hívnak, nem szeretem ha így szólítanak, túl komolynak éreztem mindig, akkor már inkább Bea. De valahogy a Beatrix se tetszik.
13/17 anonim válasza:
Én is Beáta vagyok, és nem rajongok túlzottan a nevemért. Pláne a Beáta formájáért.
De ha választanom kellene, még inkább ez mint a Beatrix. Egyébként teljesen vállalható rendes név mind a kettő. ha neked tetszik add nyugodtan.
14/17 anonim válasza:
Beatrixet szebbnek találom, a Beáta nekem egy kicsit snassz. De mindakettő név jó, tökéletesen vállalható mindkettő.
15/17 anonim válasza:
Beatrix! Abból legalább lehet Trixi, Betty is, a Beáta csak simán Bea lehet és rémesen öreges.
16/17 anonim válasza:
A Beus az is egy kedves becézés lehet ezeknek a neveknek!!:), Vagy pl Beu, Beju :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!