Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiamnak hólyagos a szája...

Kisfiamnak hólyagos a szája belseje és kívül is, meddig fog tartani?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk ügyeleten irtak rá neki ecsetelőt, de ha kenem neki akkor nagyon sir nem is hagyja hogy csináljam, enni nem is akar egyszerűen semmit inni sem iszik , már két napja hogy nem evett normálisan. Tejet szokott inni és szörpöt de most nem fogadja el enni sem akar semmit sem ,még a játszó cumiát sem akarja be kapni. Attól félek hogy ki szárad 😭 mit tegyek hogy valamit egyen? 11 hónapos a kisfiam .volt már ilyen helyzetben ?

2019. aug. 25. 18:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
26%
Nem értem komolyan! Inkább kórház? Nem vagy magánál, előző!! Persze, jó kis hely az, lehet még mást is össze szed odabenn. Isten gyere le... Ne szívjuk az orrát sem, akkor mert fáj, kapjon arcüreggyulladást stb. Inkább lefogom, bekenem egy fülpiszkálóval gyorsan végigsimítom, gyógyuljon, legalább nem terjed tovább. Fertőtleníti, te okos! Mindegyj kérdező, gyogyulást kívánok, had lássa a gyermekorvos ma!
2019. aug. 27. 07:55
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy 11 hónapos gyerek akár 2 nap alatt is kiszáradhat, most azonnal vidd orvoshoz.
2019. aug. 27. 09:12
 23/29 A kérdező kommentje:

Igaz..

Hat voltunk vele szombaton ügyeleten neki is mondtam hogy nem eszik nem iszik aszt mondta nem baj..

Este is végig sírta az egész estét csináltam beki tejet szörpöt nem kellet neki..a flakonból ivott mentes vizéből egy keveset..utána el aludt le raktam fel kelt sírt fel hívtam az ügyeletet mert a kis hasa be van esve pedig neki nagyon nagy pocija van 11kg volt és azt mondta a kedves asszisztens hogy nem tudnak vele mit csinálni vészeljük át..adjak neki gyógyszert meg kenjem a szájat hiába mondtam hogy már adtam neki be is kentem akkor is csak ugyan ezt mondta..🤯 (ez Magyarország) a mentős beutaló nélkül nem vitt volna be minket )

De este a feje fölött volt a cumisuvegje víz volt benne reggelre még itta almába..most reggel meg megtalálta a csokit az asztalon evett belőle és ivót vizet is gyorsan adtam neki kajcsit evett egy keveset..sztm ez már jó jel..de azért ma fel viszem a házi dokihoz..köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat kivétel akinek disliket nyomtam 😚

2019. aug. 27. 10:55
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
21 és válaszoló vagyok. Úgy néz ki akkor elég hamar gyógyul, de jó!!! Lássa orvos, kívánom a legjobbakat! 😍
2019. aug. 27. 11:18
 25/29 A kérdező kommentje:

Voltunk dokinál irt neki antibiotikumot

B1 vitamint külsődleges kenőcsöt (ami nagyon jó mert már látványosan helyre hozta neki) és anaftin sprét..és mondta hogy kenegessem neki és adjam neki azokat is amit fel írt neki..és azt mondta ha nem is fogadja el az etelt itassam amennyit bele fér..

21-es válaszoló ne foglalkozz már azzal az analfabétával..😚

2019. aug. 27. 18:33
 26/29 anonim ***** válasza:
61%
Jobbulást kívánok! 21.es😍
2019. aug. 28. 09:09
 27/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 21. 😊 már Hál'Istennek javult a helyzet tegnap estétől eszik és iszik is 😍 hajnalba még tajcsit is kért.. kívül a szajá szépen be gyógyult pedig csak 4x kentem be neki a kenőccsel.. és a anaftin is csodákra képes ja és a b1vitamin és az antibiotikum..😍

És köszönöm mindenkinek aki írt mindenkinek ment a like és a dislike is 😊😚

2019. aug. 28. 10:46
 28/29 A kérdező kommentje:
Tejcsit * 😄
2019. aug. 28. 10:47
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Liliána! Te drága, ne küldj privátot!! Ne mocskolodj, nyugi 🐩. Törlöm olvasás nélkül
2019. aug. 29. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!