Kisfiamnak hólyagos a szája belseje és kívül is, meddig fog tartani?
Első körben próbálj te egy picit megnyugodni, mert érzi rajtad ezt a feszkót.
Ahogy már írták kortyonként itasd, akár kiskanállal, akár fecskendővel,szívószállal, akár lefagyasztott szörppel teával jeges fagyiként-nálunk ez mindig beválik betegségek esetén.
A cumit most ne erőltesd mert az is kellemetlen lehet.
Igen úgy csinálom anyukámmal fogjuk le nem foglalkozok vele hogy sír vagy nem hadja pedig a szívem ki szakad..Nem annyira pisis a pelus szinte reggeltől egyszer cseréltem neki , pedig fel óránként kellet cserélni eddig a pelust mert annyit ivott hogy mindig pisilt..de ez érthető most alig iszik ,hiába itatom, adom neki mindig néha el fogadja néha nem, tejet is szoktam neki adni ha már nagyon éhes az jobban csillapítja az éhséget.
Plogoshol és rózsamézt írt neki a doktor úr az ügyeleten.. anyukám is mondja hogy valami antibiotikumot is írhatott volna neki..de holnap megyünk a védőnőhöz vizsgálatra, át hívatom a házi doktort is hogy ő mit mondd..Remélem kórház nem lesz deha muszáj akkor muszáj..csak most délután be csípődöt rendesen a derekam nem bírok semmit csinálni..egész este fel volt a kicsike fiam a kezembe aludt csak nem tudtam le rakni este nem fogadott el semmit még a kiscumija se kell neki..
Ez vírus, semmit nem ér az antibiotikum.
Elmúlik magától, nem ecseteltem aztán már semmivel. Azért, mert az is fájt ha hozzáért az ecsetelő.
Én biztos nem fognám le, mert te nem tudod mikor fáj neki, ő meg tudja magának szabályozni. Próbáld meg a szívószálat lehűtött üdítővel/vízzel. Vagy a fagyit, ha már kap. Irgalmatlan fájdalom, én biztos nem kínoznám, pedig bírom a fájdalmat.. őszintén? Inkább az infúzió.. sajnálom, hogy ezt kell mondanom. Valahogy “udvarold” bele a folyadékot. Bárhogy, csak ne erőszakkal.
De nem értitek hogy nem eszik nem iszik hiába adom én neki bármivel is van nurofenje is annak a fecskendőjével is próbáltam.. szívó szállal is..
Ha azt írták rá neki akkor csak nem hujesegbol írták..az ilyet kezelni kell ..Jaa hagyjam úgy majd egy két hét múlva el múlik addig szenvedjen és ne tudjon enni inni sem..
Mi az hogy ideg beteg ?! Talán te vagy az..egy normális szülő aggódik a gyerekéért és fáj neki ha sírni lássa mert beteg..sztm te vagy egy agy beteg bornyú..az ilyen hozzászólásokat nem korrigálom mert a végén tálán tényleg ideg beteg leszek és meg kereslek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!