Van itt valaki aki agyműtét után (jóindulatú daganat) szült?
4 évvel ezelőtt volt egy agydaganatom, kiszedték, a műtét jól sikerült, azóta is minden rendben. Egy enyhe agykamra tágulatom maradt, én ebből jóformán semmit a érzékelek. Hat hetes terhes vagyok, nagyon örülök neki! Erdekelne hogy a szülés/terhesség hogy zajlott egy ilyen után? Fejfájás, fülzúgás milyen volt? Szülés mehetett természetes úton?
Nyilván felkeresem az idegsebészt aki műtött, de most személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi. :)
Unokatesóm
Császár lett mind a 2
Neki pont valahogy a sikertelenség miatti teljes kivizsgáláson derült ki ( fejfájások)
Műtét után 2. Évben lehetett próbálkozni úgy emlékszem.
Érdekes, hogy ezek után szinte azonnal sikerült nekik.
Nekem is az unokatesóm :) Gyerekkori agydaganat, és aztán egy másik, ami miatt ki kellett venni a pajzsmirigyét. Nemrég szült egészséges babát, úgy, hogy még egy nyílt hasi műtétje is volt terhesen egy nagy ciszta miatt. De a babát nem érdekelte :) Mindenki nagyon egészséges! Tervezett császár volt, a hasi műtét miatt nem hagyták a hüvelyi szülést, de valószínűleg amúgy sem hagyták volna, mert nagyon picike, a tumor kezelése miatt megállt a növésben.
Gratulálok neked és jó babavárást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!