Adelheid, Amelita nevről vélemény?
Figyelt kérdés
2019. aug. 24. 17:17
2/12 anonim válasza:
Bizonyos népcsoportoknál tökéletes, nem tűnik ki a sok Eszmeralda és Lüszi között.
3/12 anonim válasza:
Nem tetszenek. Amelita még vhogy elmegy, de biztos nem adnám a gyerekemnek.
4/12 anonim válasza:
Nekem az Adelheid a Heidi óta tetszik mert tündéri volt a kislány, de nem hiszem, hogy így ilyen formában adnám e. És ez nem cigány név egyébként.
5/12 anonim válasza:
Az Adelheid nagyon nyelvtörő nem tudom szegény gyerek mikor tanulná meg kimondani a saját nevét...
Az Amelita nem rossz, egy jól passzoló vezetéknévvel megállná a helyét.
6/12 anonim válasza:
Az Adelheidot aldehidnek olvastam, ami egy kicsikét más, nem oylasmi amiről elneveznéd a gyereked :)
Különben ez nem Adelhájd-nak ejtendő? Csak mert akkor tudtommal Mo-n így nem fogadják el, csak fonetikusan. Német nyelvterületen tetszene, de inkább csak a Heidi.
Az Amelita helyett keresnék valami könnyebben ejthetőt, mert ezt mindig el fogják neki írni, "Amelitta"
7/12 A kérdező kommentje:
Mindkettő név így anyakönyvezhető hivatalosan ahogy leírtam. Adelheid német eredetű név és nagyon tetszik a jelentése.
2019. aug. 25. 16:36
8/12 anonim válasza:
Nemes :)
Az Adél is ugyanezt jelenti, mégis egy viselhetőbb.
Nem akarlak megsérteni, de ha én nevet keresnék a születne gyermekemnek, nem lennék rest végiglapozni az utónév-határozót :)
9/12 A kérdező kommentje:
Ezeket az anyakönyvezhető utónevekből válogattam, sehol máshol nem találkoztam még ezekkel a nevekkel.
2019. aug. 26. 11:43
10/12 A kérdező kommentje:
Hosszab A betűvel kezdődő nevet szeretnék, ami nem olyan gyakori.
2019. aug. 26. 11:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!