Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adelheid, Amelita nevről...

Adelheid, Amelita nevről vélemény?

Figyelt kérdés
2019. aug. 24. 17:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Borzalom.
2019. aug. 24. 17:23
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Bizonyos népcsoportoknál tökéletes, nem tűnik ki a sok Eszmeralda és Lüszi között.
2019. aug. 24. 17:36
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem tetszenek. Amelita még vhogy elmegy, de biztos nem adnám a gyerekemnek.
2019. aug. 24. 18:20
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Nekem az Adelheid a Heidi óta tetszik mert tündéri volt a kislány, de nem hiszem, hogy így ilyen formában adnám e. És ez nem cigány név egyébként.
2019. aug. 24. 18:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Az Adelheid nagyon nyelvtörő nem tudom szegény gyerek mikor tanulná meg kimondani a saját nevét...

Az Amelita nem rossz, egy jól passzoló vezetéknévvel megállná a helyét.

2019. aug. 24. 22:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az Adelheidot aldehidnek olvastam, ami egy kicsikét más, nem oylasmi amiről elneveznéd a gyereked :)

Különben ez nem Adelhájd-nak ejtendő? Csak mert akkor tudtommal Mo-n így nem fogadják el, csak fonetikusan. Német nyelvterületen tetszene, de inkább csak a Heidi.

Az Amelita helyett keresnék valami könnyebben ejthetőt, mert ezt mindig el fogják neki írni, "Amelitta"

2019. aug. 25. 15:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Mindkettő név így anyakönyvezhető hivatalosan ahogy leírtam. Adelheid német eredetű név és nagyon tetszik a jelentése.
2019. aug. 25. 16:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Nemes :)

Az Adél is ugyanezt jelenti, mégis egy viselhetőbb.

Nem akarlak megsérteni, de ha én nevet keresnék a születne gyermekemnek, nem lennék rest végiglapozni az utónév-határozót :)

2019. aug. 25. 19:46
 9/12 A kérdező kommentje:
Ezeket az anyakönyvezhető utónevekből válogattam, sehol máshol nem találkoztam még ezekkel a nevekkel.
2019. aug. 26. 11:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Hosszab A betűvel kezdődő nevet szeretnék, ami nem olyan gyakori.
2019. aug. 26. 11:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!