Mit gondoltok erről?
Egy ismerősöm 18+ os sorozatot nézetett az általános iskolás kisfiával. (szexjelenet tudtommal nem volt benne, horror jellegű volt, én speciel nem mertem megnézni, pedig már 20 múltam). A gyerek láthatóan retteg (persze játszani akarja a nagyfiút és azt mondja nem fél a szülei is erre hivatkoznak), de semmi másról nem lehet vele beszélni a sorozat óta, nem mer bemenni helyekre, remeg, látszik, hogy tiszta görcs. A sorozat első része után rosszul is lett. A testvérei is látták a sorozatot, akik idősebbek nála és még rájuk is hatással volt.
Nagyon mérges vagyok az ismerősömre, amiért ilyen felelőtlen és megnézette a gyerekkel a sorozatot (mert "majd tanul belőle", "hasznára válik" stb.) de nem akarok vele összeveszni. Szerintetek igaza van? Van jogom beleszólni? Vagy egyáltalán mit lehet tenni ilyen esetben?
11 éves fiú és a csernobilos sorozatról van szó (én nem láttam szóval nem tudom mennyire rémisztő, ezt a gyerek rettegéséből gondolom). Nem kényszerítették nyilván, de nem is a gyerek nyafogott h megnézhesse. Nem voltam ott, a szülők nézték és engedték h nézze velük. És azok után is h az első rész után rosszul lett. Nem nagyítom fel, a rosszulétet úgy kell érteni, hogy hányingere volt és egesz este nem aludt (ezt a testvérétől tudtam meg egyébként).
Beleszólni nincs jogom, de ne mondjak semmit? Sajnalom a gyereket.
Magyarul semmit nem tudsz a történetröl, csak annyit, hogy a gyerek megnézte azt a sorozatot, amit minden más osztálytársa meg még sok millió más ember is, és ami nem horror, hanem egy dokumentum-sorozat egy megtörtént esetröl.
A gyereket természetesen valamennyire felzaklatta, de emiatt garantáltan nem lesz semmi baja.
Azt meg kizártnak tartom, hogy a szülö kényszerítette volna a gyereket.
EZ tipikusan az a kérdés, ahol valaki bele akar kötni a másikba, és csinálni a feszkót.
Semmi jogod nincs beleszólni és semmi okod sem. Foglalkozz a saját életeddel, nem másokat akarj piszkálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!