Egy ismerősöm 18+ os sorozatot nézetett az általános iskolás kisfiával. (szexjelenet tudtommal nem volt benne, horror jellegű volt, én speciel nem mertem megnézni, pedig már 20 múltam). A gyerek láthatóan retteg (persze játszani akarja a nagyfiút és azt mondja nem fél a szülei is erre hivatkoznak), de semmi másról nem lehet vele beszélni a sorozat óta, nem mer bemenni helyekre, remeg, látszik, hogy tiszta görcs. A sorozat első része után rosszul is lett. A testvérei is látták a sorozatot, akik idősebbek nála és még rájuk is hatással volt.
Nagyon mérges vagyok az ismerősömre, amiért ilyen felelőtlen és megnézette a gyerekkel a sorozatot (mert "majd tanul belőle", "hasznára válik" stb.) de nem akarok vele összeveszni. Szerintetek igaza van? Van jogom beleszólni? Vagy egyáltalán mit lehet tenni ilyen esetben?
Mert csak egy ismerösnek nem hiszem, hogy ilyet feltétlen elmondanak, meg a gyerekröl sem tudhat sokat.
Másrészt egy ismeröst nem érdekel, hogy te mérges vagy rá, vagy sem.
Ha meg családtag vagy, akkor sem feltétlen látod át a helyzetet.
MEgint nem mindegy, a gyerek hány éves - az általános iskolás lehet 6 meg lehet 16 éves is -, mennyi ideje látta a filmet, és mi volt konkrétan a sorozat.
2019. aug. 24. 10:13
2/20 anonim válasza:
Manapság nagyon lightosak a horror filmek,úgyhogy ezt nem tudom elképzelni.Mondom úgy hogy be tudok parázni rendesen ha arról van szó.Meg milyen film lehet olyan,amitől utána rosszul lesz valaki ? Fel van ez nagyítva szerintem.
2019. aug. 24. 10:24
3/20 anonim válasza:
Nézetett ... Ja, erőszakkal. ... Nem ám a gyerek vinnyogott, hogy ő meg akarja nézni az akármit, mert a többi gyerek is látta.
2019. aug. 24. 10:30
4/20 anonim válasza:
Néha egy mese durvább...
A nyálas filmeknek meg 1% valóság alapjuk sincs. Akkor már inkább a horror.
2019. aug. 24. 10:46
5/20 anonim válasza:
Oszt hogy volt az a sorozat-nézetés? Ráparancsoltak csóri kölökre hogy márpedig horrort nézel oszt punktum? Nagyon hihető....Vagy a kölök kinyivákolta magának hogy nézhesse, most meg be van tojva? Hát szar ügy, legközelebb több esze lesz.
2019. aug. 24. 11:17
6/20 anonim válasza:
És nem, nincs jogod beledumálni abba hogy mit enged meg, meg mit nem enged meg az ismerősöd a gyerekének. Kívülállóknak csitu van.
2019. aug. 24. 11:19
7/20 anonim válasza:
"Nagyon mérges vagyok az ismerősömre, amiért ilyen felelőtlen és megnézette a gyerekkel a sorozatot (mert "majd tanul belőle", "hasznára válik" stb.) " Bezony. A szülők már csak ilyenek, mind azt hiszi hogy a kölöknek javára válik ha horrort bámul.. Menj a wattpadra mesikéddel, ott talán még akad olyan idióta aki beveszi az átlátszó , logikátlan sztoridat.
2019. aug. 24. 11:23
8/20 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy vagy totál kamu a kérdésed, vagy hallottál valakiről valamit félfüllel, hozzáköltöttél még egy kicsit, és most azt akarod nekünk itt eladni.
2019. aug. 24. 11:48
9/20 anonim válasza:
Kényszeríteni nem kényszeríthette,ha nem akarta a gyerek nézni akkor becsukja a szemét vagy elfordul.
2019. aug. 24. 12:13
10/20 anonim válasza:
Van olyan amit tényleg tanító jelleggel nézetnek meg a gyerekkel.
Én is megnézettem 13 éves lányommal a Megan is missing-et, elég megrázó de remélem tanul is belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!