Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Linett, Lizett nevek tetszenek?

Linett, Lizett nevek tetszenek?

Figyelt kérdés
Adnátok?
2019. aug. 24. 09:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Linett :) Lini-nek becézve!
2020. júl. 17. 16:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
#10. vagyok, Linett nekem nem Lini, hanem inkább Linus, vagy Netti lenne; vagy esetleg maradna becézetlenül. Az Lini az nekem valahogy nem elegáns, túl kislányos, felnőttként már nem tudná talán annyira szívesen használni. A Lini az már nekem ilyen 'túl kis cuki', ilyen "untyurgatott"; tehát egy kisgyerek, akihez kábé gügyögnek,és felnőttként ez már talán nem annyira komolyan vehető név; de attól még nem rossz becézés , csakm nekem annyira nem tetszik. Csak ha mondjuk egy felnőttet is így hívnak, nekem kicsit olyan, mintha nem tudnák elfogadni, hogy felnő. De szóval csak ennyi, hogy én pl Linus, vagy Netti inkább szívesebben lennék, mint Lini. De amúgy egyébként becézetlenül is szép.
2020. júl. 17. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!