Védönőt nem lehet választani?
Keresztfiam védönője tüneményes,segítőkész.Tesómék nagyon imádják!jól kijönnek!:)
Szóval kérdésem az lenne nem lehetne hogy én is őt kérjem meg hogy legyen a védőnőm?vagy csak a kerületi lehet?
Köszönöm

Elvileg nálunk (Kaposvár) sem lehet. Mégis, amikor már pár hete jártam terhesgondozásra, és elkezdtünk beszélgetni a lányokkal, kiderült, hogy talán ketten-hárman vagyunk, akik ténylegesen a körzetes időpontunkban járunk. A többieknél vagy barátnő/rokon/ismerős/szomszéd/ akármi a védőnő, vagy pedig az éppen aznap rendelő orvoshoz jár magánba is. Ezért akkor járnak, amikor.
Engem tulajdonképpen nem zavar a dolog, hiszen egy ismerős kedves védőnőm van, de ő is éppen gyeden.
Csak annyiból gáz a dolog, hogy az én védőnőm egy szégyen. Emberileg nincs vele gond, de mindig mással van elfoglalva, mint a terhességem. Leginkább a saját magánéleti gondjait meséli, ami ugye engem kevésbé érdekel. :)
Remélem Neked nagyobb szerencséd lesz!
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!Hát sajnálom hogy nem lehet védőnőt választani!Csak annyi problémám van a körzeti védönénivel hogy nagyon öreg!Valamikor a 70évek elején kezdte a pályafutását!:S Szóval mindenhez kőkorszakian áll!Rebesgeti hogy nyugdíjba megy 'reménykedem'!
Minden jót mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!