Ciki ez a hordozó kisfiúnak?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak szeretnék csatos babahordozót venni, és most lenne lehetőségem, hogy nagyon olcsón, az eredeti ár töredékéért megvegyek egy pont olyan márkásat, amilyet keresünk. A mintája is nagyon tetszik, viszont a színével van egy kis "baj", a felső sáv rózsaszín (alatta piros és sárga). Linkelek róla képeket.
Szerintetek ciki lenne egy ilyen hordozóba kisfiút tenni, vagy nem gáz? Kislánynak néznék?
2019. aug. 20. 14:28
2/15 anonim válasza:
Nem jó a link, de számomra a hordozó az az én “ruhám”. Több hordozom és kendom van, köztük az egyik kedvenc pink-rozsaszin, három fiam van.
Szóval ha hozzad illik, tetszik neked megvennem.
3/15 anonim válasza:
2. vagyok, sikerült megnézni. Gyönyörű, gondolkodás nélkül használnám kisfiúnak is.
4/15 anonim válasza:
Nálam sem nyílik meg, de én is úgy láttam, hogy az anyukák inkább a saját ruhájukhoz választják, nem a baba neméhez.
5/15 A kérdező kommentje:
2019. aug. 20. 14:41
7/15 anonim válasza:
99%-ban azt fogják gondolni, hogy lány van benne. Ha ez nem zavar, akkor vedd meg. Engem zavarna.
8/15 anonim válasza:
7, ismerősök tudják, hogy lány. Idegenek meg nem tökmindegy, mit gondolnak???
Kérdező, vedd meg, nagyon szép :)
10/15 anonim válasza:
Gyonyoru, szerintem fiuknak is jo, lanyoknak meg egyertelmuen, majd fius rucikban lesz es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!