Abigel, Anna vagy Zselyke? Melyik tetszik a legjobban?
3 het mulva szulok es nem tudunk donteni...
A vezeteknev Szepes, de annyira nem baj, ha nem passzol hozza...
Heber vagy magyar eredetu nevet keresunk, ez nagyon fontos, esetleg ha van valakinek mas otlete, kivancsi lennek! :)
Amugy a fiam bolcsis csoportjaban egy darab Anna van. Nincs Hanna, Zoe vagy Emma ami legalabb olyan nepszeru,mint az Anna nev, vagy akar nepszerubb!
De ha azokat a neveket nezzuk,amiket meg soha nem is hallottam, na azokbol rengeteg van... tobb,mint az Anna- Hannabol egyuttveve...es ezek divatnevek, nekem mind szornyuek! Az Anna viszont orok. De izlesrol nem szeretnek tovabb vitatkozni.
MI bajotok a Zselkyével? És mi van ha csupa e lesz benne?
ugye tudjátok mivel fogják csúfolni , valószínű ,a vezetéknevével nem kell nagy elvonatkoztatás.
Anna tetszene a legjobban, de számomra zavaróan gyakori. Ezért az Abigélt választanám.
Esetleg Judit tetszene nagyon. Gyereknek idősnek is jó, mindenki ismeri, mégsem gyakori jelenleg
Aki Zselykére voksolt, próbálta kimondani, hogy Szepes Zselyke.
Nem értelek, kérdező. Az érthetőség nagyon fontos, egész életében visszakérdezzenek?
A Szepes Sára amúgy még tagolható valahogy.
Abigél 🙂
Az Anna is szép, meg a Zselyke is, de az tucatnév lett.
Én is az Abigélre szavazok. Szerintem jól hangzik a vezetéknévvel is.
Amúgy a Sára is szép, de az s-s miatt én nem adnám. A Zselyke sem passzol a vezetéknévhez, mondjuk nekem nem is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!