Több gyereket vállalók, ti miért nem gondoltok a túlnépesedésre és annak negatív következményeire?
Persze mindenben lehet pozitivitást találni, anyumat is mikor bevitték a kórházba enyhe agyi infarktussal nagyon jól ellátták, igaz hogy utána én vittem be neki vérnyomásmérőt mert hiába kérte reggel a nővért hogy mérje meg neki egész nap nem tette.
Igaz hogy én egy héten belül kaptam időpontot a nőgyógyászatra, a váróban meg vigasztalhattam egy lányt mert amint meg tudta hogy melyik orvos rendel sírva fakadt és inkább haza ment az orvos stílusa miatt.
A munkatársam kardiólogiára márciusra kapott idö pontot.
Persze ahány kórház annyi féle eset.
Igaz, én nem akarok gyereket, de nem a túlnépesedés miatt. Ha egész Magyarországon (de továbbmegyek: egész Európában) nem szülne senki, akkor sem lenne a túlnépesedés megoldva, mikor Afrikában és Indiában 6-8 gyerek az átlag.
És akkor már inkább az európai szaporodjon, mint Indiában a nyomorba és élhetetlen körülmények közé.
1. Nem azért csináljuk az egész környezetvédelmet, hogy a GYEREKEINKNEK, unokáinknak jobb bolygója legyen?
2. Szerinted ha a környezetvédők nem nevelnek gyereket, a többiek pedig igen, akkor 50 év múlva hogy lesz környezetvédelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!