Tyimi96 kérdése:
Újszülött kis babát mivel ajánlatos fürdetni, hajat mosni?
Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 18:08
11/14 anonim válasza:
Én újszülött korától Hipp babafürdetőt használok neki, most is a hajára pedig Johnsonst.
12/14 anonim válasza:
Gyógyszertári fürdető.
Pl. ekcémás kislányomnak az jó volt, még a la roche se ütötte ki.
Dora naturát biztos nem kennék rá, johnson és társai is felejtősek.
13/14 anonim válasza:
Elsőnél gyógyszertárit használtunk még testápolóból is. Minden baja volt a kislányomnak ekcémától kezdve a folyton kiújuló koszmóig, állandó pelenkakiütésekig. Fiamnál rossmanos jó éjt levendulás habfürdőt és Hipp teknősös testápolót használok. Gyönyörű, hibátlan bőre van. Nyílván nem gondolom, hogy a gyógyszertári dolgok okoztak bajt a lányomnak, de azt tapasztaltam nincs jelentősége mivel fürdettem, bőrgyógyász is írt fel neki speciális gyógyszertári fürdetőt, ami nem segített.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek
2019. aug. 9. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!