Az adókártyát az újszülöttnek igényelni kell vagy tényleg automatikusan küldik?
Figyelt kérdés
Ha automatikus, akkor mennyi idő után kapjuk kézhez? Hétfőn lesz a kislányom 3 hónapos, de még nem kaptuk meg.2019. júl. 10. 20:43
1/7 anonim válasza:
Automatikusan
Mi kb 2 hós volt akkor kaptuk meg..
De van amikor több
A számról lehet igazolást kérni a navtól a papírokhoz
2/7 anonim válasza:
ADÓkártyát ne viccelj! Persze hogy automatikusan küldik 👹
Nekünk az jött meg először, még 2 hetes sem volt a lányunk mikor megkaptuk
3/7 anonim válasza:
Automatikusan es sajnos a babam 4 honapos de meg most sem erkezett meg. A hugom babaja egy evvel ezelott 6 honapos elmult es akkor erkezett meg.. Hat, nem kapkodjak el az biztos
6/7 anonim válasza:
Fura azt olvasni, hogy automatikusan. Nekem munkahelyen kérték és kénytelen voltam bemenni a NAV-hoz és ott igényeltem. Kb. 4-5 hónap múlva érkezett meg a kártya. Lehet, hogy ebben a városban máshogy mennek a dolgok? XD
7/7 anonim válasza:
6-os fura vagy nem fura igenis automatikus, mi hiaba szaladgaltunk a NAV-hoz aztmondtak sok ido amig megcsinaljak es kaptunk egy helyettesito papirt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!