Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Barbara, Borbála vagy Veronika...

Barbara, Borbála vagy Veronika név tetszik jobban?

Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Veronika teszik... többi helyett Bíborka vagy Boglárka..
2019. aug. 8. 00:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Barbara, Veronika nem tetszik, Borbálának csak a becézése, Bori. De van olyan Borbála nevű nő, akit valaha így neveznek élete során? :D Pl rászól a tanár, hogy Borbála most már fejezd be..vagy egy tárgyaláson így szólítanák, elég komikusan hangzik. Szóval én csak Borinak tudom elképzelni, de olyan nevet amúgy sem adnék, amindk csak a becézése tetszik. Ízlések és pofonok.
2019. aug. 8. 06:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Barbi, Bori, Vera? Hogy szolitod majd szívesebben ?
2019. aug. 8. 08:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Veronika.
2019. aug. 8. 10:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

1.Barbara: Szép,fiatalos,üde, ez a név csillog-ragyog!

2.Veronika: nem tartozik a kedvenc neveim közé, nekem kicsit olyan, mintha valaki az ujjával tekergetné a telefonzsinórt, és nekem nem tetszik ez az asszociáció, de anév egyébként teljesen rendben van. De egyébként ha majd ezt választjátok, légyszi ne Veraként rövidítsétek, hanem Nika-ként. Esetleg Nikó, Niku (De nem Nikus, mert az hasonlít a vége egy kicsit egy csendre intős szóhoz, vagy pl Nikci max, de a Nika szerintem a legjobb , legszebb ezek közül. Ja amúgy mgéegy, a Veca se rossz egyébként, de a Nika sokkal királyabb becézés szerintem.

3.Borbála: Szürkének, egyhangúnak, öregesnek találom, ennek örülnék a legkevésbé, ha így hívnának. Mármint ebből a felsorolásból, mert szembe jött már velem 1-2 vállalhatatlan név, ami helyett inkább szívesen lenne Borbála az ember lánya, de ez nekem nem tetszik sajna.

A Barbara viszont gyönyörű név, a Veronikát tehát középszerűnek találom, a Borbála meg nekem ilyen kicsit ilyen "fakó", színtelen név. Olyan "Boris" nevekből nekem a Bíborka tetszik, és Borkának becézve. Meg még pl ami hasonló, pl Dorina, Dorotina, és akkor Dorkának, Dorcinak, Dottinak, Tinának becézve.

2019. okt. 28. 16:53
 16/17 anonim ***** válasza:
*Tehát a Borbála is vállalható név, mindegyik az, de nekem a Barbara tetszik szal a felsorolásból a legjobban.
2019. okt. 28. 16:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Barbara.

2. lányunknál esélyes volt (szeretem, páromnak is a kedvence), de mivel a családomban kettő is van, inkább mást választottunk.

2019. dec. 11. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!