Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudnék segíteni egy...

Hogy tudnék segíteni egy eléggé rászoruló ismerősömön? Ingyen vagy nagyon olcsó babacuccokat hol tudnék szerezni?

Figyelt kérdés
Igazából nem zavar, ha azt hiszitek, hogy rólam van szó. Szóval, van 1 kislányom. Az ismerősnek is lánya lesz, így adtam neki elég sok babaruhát. Viszont nagyon megsajnáltam, amikor náluk voltam, alig van pár dolog a baba èrkezésére, pedig nemsokára szül. Se babakocsi,babaágy, de a házban még melegvíz sincs pl. Tudom, hogy ő nem kérne senkitől semmit, de rettenetes volt nézni azt az életkörülményt, amibe van. A kicsim miatt sajna nem tudom pénzzel támogatni, de nem hagy nyugodni a dolog. Mit tudnék tenni? A védőnő meg sem nèzi az otthonokat, hozzánk is csak 2percre ugrott be szülés előtt. Ja és a legrosszabb. Kb egy 16 éves fejével gondolkozik,semmivel nem törődik, pl új babakocsit akar venni annak ellenère, hogy "sokadikán" már szó szerint nincs mit enniük.
2019. aug. 6. 23:41
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Hát nem. De engem nem érdekel, azt már tudom, hogy segíteni nem érdemes, mert úgyis visszaélnek vele. Rengeteg babaruhát adtam, amit az enyém már kinőtt, aztán láttam, hogy fb-on árulta őket. Én meg majd vehetem meg újra, ha egyszer mi is be merjük vállalni a kistesót. Nagyon sok ismerős segített nekik az elején, tvt, bútorokat, kisruhákat, ilyesmiket kaptak.
2020. okt. 4. 23:00
 22/22 anonim ***** válasza:
Nagyon kedves toled, h segitettel, jo szived van, sajnalom hogy rafaragtal, ismeros a helyzet. En is igy jartam 1x, azota ovatosabb vagyok... esetemben is a semmire szult a baratosnem, zsaknyi ruhat adtam neki, terhessege utolso heteiben tobbszor etellel mentem hozza, o meg egy kis par szaz ft-os vmit nem birt a lanyom szuletesnapjara venni, pedig addigra helyre jott anyagilag, bezzeg a hasonszoru baratnojenek elment babalatogatoba ajandekostul. Nem lepne meg, ha azota naluk is jonne mar a gyerek, mert igy szokott lenni altalaban ott, ahol mar az 1. Is pocsek kapcsolatba szuletik, hogy gyorsan gyartanak meg 1et.
2020. okt. 4. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!