Hogy tudnék segíteni egy eléggé rászoruló ismerősömön? Ingyen vagy nagyon olcsó babacuccokat hol tudnék szerezni?
Figyelt kérdés
Igazából nem zavar, ha azt hiszitek, hogy rólam van szó. Szóval, van 1 kislányom. Az ismerősnek is lánya lesz, így adtam neki elég sok babaruhát. Viszont nagyon megsajnáltam, amikor náluk voltam, alig van pár dolog a baba èrkezésére, pedig nemsokára szül. Se babakocsi,babaágy, de a házban még melegvíz sincs pl. Tudom, hogy ő nem kérne senkitől semmit, de rettenetes volt nézni azt az életkörülményt, amibe van. A kicsim miatt sajna nem tudom pénzzel támogatni, de nem hagy nyugodni a dolog. Mit tudnék tenni? A védőnő meg sem nèzi az otthonokat, hozzánk is csak 2percre ugrott be szülés előtt. Ja és a legrosszabb. Kb egy 16 éves fejével gondolkozik,semmivel nem törődik, pl új babakocsit akar venni annak ellenère, hogy "sokadikán" már szó szerint nincs mit enniük.2019. aug. 6. 23:41
21/22 A kérdező kommentje:
Hát nem. De engem nem érdekel, azt már tudom, hogy segíteni nem érdemes, mert úgyis visszaélnek vele. Rengeteg babaruhát adtam, amit az enyém már kinőtt, aztán láttam, hogy fb-on árulta őket. Én meg majd vehetem meg újra, ha egyszer mi is be merjük vállalni a kistesót. Nagyon sok ismerős segített nekik az elején, tvt, bútorokat, kisruhákat, ilyesmiket kaptak.
2020. okt. 4. 23:00
22/22 anonim válasza:
Nagyon kedves toled, h segitettel, jo szived van, sajnalom hogy rafaragtal, ismeros a helyzet. En is igy jartam 1x, azota ovatosabb vagyok... esetemben is a semmire szult a baratosnem, zsaknyi ruhat adtam neki, terhessege utolso heteiben tobbszor etellel mentem hozza, o meg egy kis par szaz ft-os vmit nem birt a lanyom szuletesnapjara venni, pedig addigra helyre jott anyagilag, bezzeg a hasonszoru baratnojenek elment babalatogatoba ajandekostul. Nem lepne meg, ha azota naluk is jonne mar a gyerek, mert igy szokott lenni altalaban ott, ahol mar az 1. Is pocsek kapcsolatba szuletik, hogy gyorsan gyartanak meg 1et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!