Tudnátok ajánlani 7 évesnek való játékokat mobilra?
Ami nem véres és nem az a cél, hogy szétüssenek mindent.
Kölcsönbe kapott egy telefont a fiam, de az osztálytársai a durvább játékokat favorizálják, én meg olyat nem szeretnék.
7 évesnek semmi szükség mobilra, se más számítógépes dologra.
Mondom ezt úgy, hogy szintén 7 éves a lányom.
Lánykám szintén 7 éves, másodikos lesz. Ő is most kapott egy levetett telefont. A Hol vagy Kajla? applikációt töltöttem le neki, ha már úgyis gyűjtjük a matricákat, azt is imádja, illetve a Candy crush-al szokott még játszani.
Emellett természetesen jár a játszótérre, biciklizni és olvas is. Szüksége nyilván nincs rá, de mivel mindenhol ezzel találkozik (az unokatesó is telefonnal érkezett a mamához, a táborban is ezt látta a nagyoktól) én célszerűbbnek tartom, ha inkább megmutatom neki, hogyan és mire lehet biztonságosan használni ezeket az eszközöket. És persze az időkeretet is megszabom, mert nyilván képes lenne egész nap nyomkodni.
Angry birds játékok, Tower defense játékok, Plants vs Zombies -ezek fiúsak, harcosak, de nem durvák, inkább stratégiai játékok.
Nálunk favorit mindegyik.
Esetleg foci? - már úgy értem igazi labdával, kint a szabadban.
Illetve mi ennyi idősen olyat játszottunk, hogy valaki elrejtett egy "kincset", rajzolt hozzá egy térképet és a többieknek meg meg kellett találni, meg rejtvényeket kellett megoldaniuk. Igaz, nekünk nem csak online "barátaink" voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!