Kisfiam kakijában ezt a fa golyót találtam. Nagyon aggódok, hogy valami baja lesz?
Figyelt kérdés
Nekünk ilyen játékunk nincs, valószínű vasárnap találta meg, mikor rokonoknál voltunk. Hogy tudta lenyelni? Az a kis kiálló rész felsérthette valamilyét?
2019. aug. 6. 10:40
1/7 anonim válasza:
Nyugodj meg, ha megsértette volna valamit ott belül, ki sem jött volna, mert be akad! Ez szépen ki jött. Az én fiam, 2.évesen egy legó emberkét nyelt le, aminek ilyen karmos kezei voltak, még sem lett semmi baja. Akkor lett volna baj ha elakad valahol.
2/7 anonim válasza:
Ha nem volt véres a széklete, nem sértett fel semmit. Nyugi. Az én fiam egyszer egy pici követ kakilt ki. Már 6 éves.
3/7 A kérdező kommentje:
Mennyi idősen nyelték le?
2019. aug. 6. 11:18
4/7 anonim válasza:
Olyan egy-másfél éves lehetett. Már nem emlékszem. De a fiam mindent megkóstolt. Földet, füvet, hangyát,gyógyszerreceptet, könyveket... Szóval edzett krapek lett.
5/7 anonim válasza:
Normalis volt a kaki? Ha nem volt véres a széklete, akkor nem sértett fel semmit a beleiben. Szóval nyugodj meg, semmi baja nem lesz.
6/7 anonim válasza:
A fiam kedvenc nasija a lego
Pedig annak éles része vannak idáig 2x voltunk vele ügyeleten, mindig elmondták ha nem véres a széklet nincs gond.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugodtam. Amúgy normális volt neki, igen. Nem volt véres.
2019. aug. 6. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!