Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fiam kakijában tegnap 1 db...

Fiam kakijában tegnap 1 db cérnaférget találtam. Ma semmi nem volt a kakiban, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Tegnap este 1 db cérnaférget találtam a kakijában,este,és reggel is megnéztem a popsiját,nem láttam semmit.Ment iskolába.Ma kakilt nem találtam egyet sem,"alaposan megnéztem".Kapott ma foghagymát,mert a dr-nénink délelöttös volt,de hívtam,és mondta,fokhagyma.Ha lesz a kakiba,vagy a popsiján,hétfőn vár minket.Mit tegyek??Én voltam kicsiként 8 évesen,de nekem nagyon sok volt.Mehet iskolába?7 éves,elsős.Köszönöm a válaszokat!
2015. ápr. 17. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:

" dr-nénink délelöttös volt,de hívtam,és mondta,fokhagyma.Ha lesz a kakiba,vagy a popsiján,hétfőn vár minket"

Volt? Nem. Akkor?

2015. ápr. 17. 20:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem értelek,mit szerettél volna írni.Én írtam 1 db ot láttam,de ma egyet sem,és reggel,és este sem a popsiján,és a körül.
2015. ápr. 17. 21:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Kérnék értelmes válaszokat.Köszönöm szépen.
2015. ápr. 17. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!