Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ovis szülők: milyen gyakran...

Ovis szülők: milyen gyakran kiabáltok?

Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 12:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy ovis gyerekek szülei.
2019. aug. 2. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

Mármint a gyerekkel?

Ritkán. De nem azért mert ovis, vagy nem.

Hanem mert alapból jó gyerek, én meg türelmes vagyok. (és van időm rá)

2019. aug. 2. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Erelyesebben minden nap ra kell szolni, azutan elmagyarazni, h mi volt a baj.

Kiabalni max, ha tenyleg olyat tesz, ezen a heten 2x volt ilyen.

2019. aug. 2. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Hetente 2-3x, ha nagy hülyeséget csinál vagy ha nagyon nem fogad szót!
2019. aug. 2. 12:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Mit jelent, hogy erélyesebben rászólsz?

Milyen szituációban?

2019. aug. 2. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Naponta többször mert hihetetlen hülyeségeket, veszélyes dolgokat művel.

Férjemmel már orvosi segítséget akarunk keresni.

Múlt héten nyaraláson a kistesót akarta a vízbe lökni, ahol épp horgásztak többen is.

Tesót bíztatta húzza meg a kutya fülét farkát

Nem akar enni, rá fél órára meg enne. Ilyenkor nem kap enni csak a következő étkezéskor, ő meg erre üvölt csapkod. Hányásig hergeli magát.

A homokozóba az apja gyorsan kötő beton porját keverte. Ezt kb 20 perc alatt amíg a tesót átöltöztettem. Az apja meg betonozta be a mászóka és hinta alapjait.

Ragasztót nyomott a táskámba

A tévéhez vágta az egyik autóját csak mert lefekvés volt.

Nem lehet mondani, hogy nevelve mert vannak szabályok, büntető jutalmazó rendszer. Tesó nélküli programok, beszélgetések, bújások.

Mégis nem merek már elmenni vele úgy hogy a tesójával együtt vannak bárhová is mert nem lehet vele bírni.

Pont mai ebédkor, a meleg levest nyomta a tesóra szinte az arcába mert egyforma poharat kaptak.

A kicsit sajnálom már mert vele foglalkozni sem tudunk. Talán ha napi 5-10 percet ha vagyunk kettesben.

2019. aug. 2. 13:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Hasonlóan intenzív napjaink vannak. Napi 3-4 rákiabálással tuti, amikor oldalra néz de előre szalad neki a falnak, például. Fáradok.
2019. aug. 2. 13:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyári szünetben vagy ovi / suli idő alatt? 🤔😃

Most nyári szünetben mindennapos hogy rajuk kell szólni hangosabban, megállás nelkul nyuzzak egymást es csinaljak a hulyeseget ...

2019. aug. 2. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!