Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti ilyen betegesen vállalnátok...

Ti ilyen betegesen vállalnátok gyermeket?

Figyelt kérdés

Van már egy nagylányom, őt fiatalon szültem, akkor még semmi bajom nem volt. Elváltunk apukával. Most uj kapcsolatom van, az uj párom babát szeretne,én is vágyom rá. De így 30on túl igen sok betegség előjött,és félek ujabb babát vállalni, nem tudom hogy viselném.

Röviden: lett egy szívritmus zavarom,(150 pulzus) gyógyszert szedek rá, volt egy balesetem,csavarozták a gerincemet,kivették az egyik vesémet, állandó alacsony vérnyomás,napi szinten szédelgés,állandóan fáradt vagyok,sokszor kínoz migrén,arra is szedek gyógyszert.

Arrol nem is beszélve hogy az első gyereknél terhességi vészes hányós voltam, 2 hónap korház,infúzió majd bele haltam.

Szóval ti ezek függvényében vállalnátok második babát?

33N

2019. aug. 2. 08:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség egy dolog, de szerintem neked utána is nehéz lenne. Kérdés hogy te mit szeretnél igazán? Nekem az jön le hogy főleg párod miatt vágysz rá. Pedig elég ésszerűtlen és felelőtlen döntés így. A kapcsolat nemcsak arra megy rá ha nem vállalod, hanem arra is ha nem fogod bírni a babázást, kisgyereket és folyton veszekedtek. Nagylányod hány éves? Ő legyen a legfontosabb, nehogy veled törtènjen valami, és idegileg se kèszülj ki. Egy tininek is szüksège van rád.
2019. aug. 2. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vallalnám be, nem a Körös miatt, az egészségi állapotod miatt.

Inkább legyél ott a nagylányodnak, minthogy akár terhesség, akár szülés alatt, után történjen veled valami.

2019. aug. 2. 13:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
* Körös helyett korod
2019. aug. 2. 13:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én most terhesen migrénnel küzdök. Nem akarod te ezt magadnak 150-es pulzussal megspékelve úgy hogy nem is szedhetsz normális gyógyszert. Nem hiszem hogy a dokid is javasolna.
2019. aug. 2. 19:31
 15/15 A kérdező kommentje:

Folyamatban vannak a vizsgálatok. Természetesen az orvosaim fogják eldönteni, hogy jöhet e a baba.

Köszönök minden választ,csak érdekelt más vállalná e ennyi problémával.

2019. aug. 5. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!