Ha még nem töltötem be a 18-at de anyumék nem érnek rá akkor párom eljöhet velem a nőgyógyászatra aki már nagykorú!?
Figyelt kérdés
2019. aug. 1. 15:29
11/17 A kérdező kommentje:
Ugy irta a papiromra hogy további kezelés nagykorú jellenlétében
6.hét múlva cyt.-re jel.
Utasítás!
2019. aug. 1. 16:20
12/17 anonim válasza:
Mit nem értesz? Anyád agy apád írhat alá helyetted, mivel még nem vagy nagykorú.
Az élettárs az senkid.
13/17 anonim válasza:
Szülő / gondviselő kell
Az élettársad jogilag senkid
14/17 anonim válasza:
Nekem nem teljesen tiszta, ha a szülő aláíra kell akkor nem azt írják a papîrra hogy "nagykorú", hanem hogy szülő vagy törvényes gyàm jelenlétében.
15/17 anonim válasza:
Milyen kezelés? Nagykorú jelenlétében???
JOGOD VAN hozzá, hogy senki ne legyen a rendelőben, csak te!
Nem kötelezhetnek rá, hogy jelen legyen más.
Aláírni lehet, hogy csak gondviselő írhat alá helyetted, de hogy a rendelőben ott legyen, erre nem kötelezhet orvos!
Most már kíváncsi vagyok, mi ez a kezelés? Mihez kell nagykorú?
16/17 anonim válasza:
Abortuszon kivul nem tudom meg mihez szukseges szulo alairasa...
17/17 anonim válasza:
Vannak vizsgálatok, amikhez kell szülő aláírása, pl röntgen, bár ilyet szerintem nőgyógyász pont nem végez. De amúgy egyszerű (lett volna), a doki adja oda a papírt, otthon a szülő aláírja, aztán amikor újra mész, elvégzi a vizsgálatot/beavatkozást. Épeszű orvos így csinálja, mert egy közel 18 éves fiatalnak nincs szüksége kiseretre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!