Nem az anyagi részére gondolok, hanem az érzelmi részére. Kicsi babával vagyok itthon, aki kiszívja minden csepp energiámat. Ki vagyok merülve. Kb csak a babával kell foglalkoznom, mert a férjem minden másban segít, de még így is nehéz. Sajnos nem eszik-alszik baba. Nagyon vágytam rá, tervezett baba, de ez ezerszer nehezebb feladat, mint gondoltam, és úgy érzem, kevés vagyok hozzá. Fogom valaha is azt érezni, hogy minden perc szenvedést megért?
Nekem nem éri meg, nem is fogok szülni valószínűleg.
Bőven elég az a pár óra, amit az ismerőseim kisgyerekeivel töltök. Cukik néha, főleg a kisbabák, de otthonra nem kéne.
De másnak meg biztos megéri. Nem vagyunk egyformák.
2019. júl. 28. 00:21
12/17 anonim válasza:
# 11 A gyerek nem háziállat, és más gyereke "nekem sem kellene otthonra", ahogy mondjuk más rokonaihoz sem kötődöm úgy, mint minden velük hasonkorú ismerősömhöz.
2019. júl. 28. 08:20
13/17 anonim válasza:
Az igazság itt a gyakorin mindig fáj mindenkinek.Sok idiota minek szül?!Egy gyerek sír a kiskutyáért mert nem tudja mivel jár.De könyörgom egy felnőtt ember nem tudja mivel jár egy baba?Nem tárgy ha megunom leteszem egy sarokba.Benne van a pakliba hogy az én gyerekem vagy síros hisztis lesz,vagy ha szerencsém van eszik alszik.Már ez a kérdés is ostoba!Egy gyerek igenis nagy ajándék.Hány ember szeretné átélni,akinek nem lehet gyereke.Csak itt sok mindenkineknolyan természetes.Ke....élek és gyerek lesz!Hát egyáltalán nem természetes!És vergődés helyett inkám hálát adnátok Istennek hogy ez a legnagyobb bajotok hogy ki vagytok merulve.Sok önző!😠😠😠😠
2019. júl. 28. 08:28
14/17 anonim válasza:
Nekünk megérte. Feldobta a mindennapjainkat.
Nálunk hiszti van, ha nincs kaja. Most lesz két éves és ha valamiért ételhez nyúlunk, ő már az étkezés után akár egy órával is megy a tálkájáért és hozza hogy enne. Egy rövid időszakot leszámítva nem volt gond semelyik alvásával.
2019. júl. 28. 09:17
15/17 anonim válasza:
12, tudom, hogy nem háziállat, ráadásul a gyereket nem 6-10-12 évre vállaljuk, hanem többre. Ezért sem szeretnék, mert én erre nem lennék alkalmas.
Mint írtam, nem vagyunk egyformák. Attól, hogy én nem lennék jó anya, másnak lehet ez egy szép hivatása. Az ismerőseimnek valószínűleg megérik az éjszakázások, a folyamatos hisztériák és hogy kb. félévente a kórházban kötnek ki a gyerek befulladása miatt. Én ezt nem bírnám, függetlenül attól, hogy pár órára eljátszom velük, ha úgy adódik, de éveken át nem vállalnám.
2019. júl. 28. 11:12
16/17 anonim válasza:
Még jo hogy nem minden gyerek fullad be és nem minden gyerek hisztis.Bebaszna!Nem ebből kéne kiindulnod utolsó!
2019. júl. 28. 16:52
17/17 anonim válasza:
Úristen, megjött az ősanya:D...nekem nem éri meg. Van egy 15 évvel fiatalabb kistesóm meg egy 13 évvel kisebb uncsim. Régebben sok időt töltöttem kisebb gyerekekkel. Cukik, de amikor rájuk jön az 5 perc (ami nem ritka) nagyon idegtépőek tudnak lenni. Valaki bírja ezt, de valaki nem...ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!