Van itt aki a klímaváltozás miatt nem vállal gyereket?
Klímaváltozás, globális felmelegedés ezek miatt van aki nem vállal gyereket?
Vannak ezek a teóriák, hogy élhetetlen lesz a bolygó az embereknek. Szélsőséges időjárás okozta katasztrófák lesznek. A mezőgazdasági termelés nem fogja tudni ellátni az embereket, mert olyan időjárás lesz, h nem lesz elég termény. Nem lesz elég tiszta ivóvíz a környezetszennyezés miatt.
Ezek miatt háborúk lesznek, gazdasági válságok.
Minden 10-max20 éven belül.
Mert, hogy az elmúlt 140 évben, amióta jegyzik az időjárást az utolsó 15 évben volt a 9 legmelegebb év az utóbbi 140 évben.
Egyre több a szélsőséges időjárási jelenség a világban. Romlanak a termés átlagok.
Egyre szennyezettebbek a vizek és egyre kevesebb az ivóvíz.
Most akkor ezek miatt ne vállaljon valaki gyereket?
#10 Afrikában meg a szegényebb "primitív" helyeken nem azért szülnek mert annyira vágynak a 7. gyerekre is.
Nincsennek tisztában a védekezéssel, nincs rá pénzük, tiltja a vallásuk stb.
Nincsennek tisztában a védekezéssel
Nem a francot nincsenek, a romák is tudják, csak szarnak bele.
Nekem nincs gyerekem és nem is tervezek. Szerintem az emberiség létszámának jelentősen csökkennie kéne. Ez a fajta rendkívül egyoldalú és pusztító. Elég lenne belőle néhány millió. Akkor, akik élnének, olyan Földön élnének, amin (talán) értelme, szépsége és öröme lenne az életnek.
Ma már a Földön szerintem csak az erősen állatias emberek szaporodnak.
#18 de azért gondolom van kocsid?
Elmész minden évben nyaralni, stb.?
Tehát annyira pazarlod az erőforrásokat mint az emberiség felső 25 %-a kb.
Nem mi magyarok szüljük túl a Földet....
A túlnépesedéssel foglalkozhatnának a klímaváltozás mellett a világ vezetői. Ezekre a problémákra reméljük találnak megoldást majd a jövő nemzedékei.
Nekem van 3 gyerekem egyébként, nem olyan kicsik már, mikor őket terveztük és születtek, ezek a dolgok még nem voltak így előtérbe helyezve.
Nem ismerek konkrétan olyan embert,aki ezen ok miatt ne vállalt volna gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!