Hogy helyettesíthetném a ringatást kisbabánál?
Sajnos gerincbeteg vagyok, csak kb 1 max 1,5 percig tudom ringatni de leginkább 30-40mp-ig.
Nagyon igényli (én is), elaludni is csak úgy tudna (gondolom) így jelenleg babakocsiba tologatva tud csak elaludni.
Biztos létezik meg ilyen selejtes anyuka, hátha
Jézus! Ne hagyd sírni. (A többiek kommentjére reagáltam. Párnapos hetes baba természetes. Hasfájás stb akkor meg csak kólika tartásba lehet ringatni hogy ne szenvedjen. )
Az első pár hsz-nek köszi a hasznis infót mivel gerincbeteg vagyok nem tudtam soha pár mo-nél tovább ringatni magyaraul nem szokott hozzá!!! 1 hete csak babakocsiba ringatva tud elaludni. NEM ARROL VAN SUO HOGY NEM AKAR HANEM NEM TUD!!! Szóval nem hagyom hogy órákon at szenvedve ordítson köszi nem ez volt a kérdés. De azóta már utána olvastam és rengeteg babánál vannak ilyen időszakok szóval megnyugodtam.
Ezt most ugye nem komolyan gondoltad?
Vélhetően ha ilyen komoly a helyzet már ismerem pár éve az állapotom és a gyögymódokat.
Ha ismernél legalább néhány teljesen általános gerincbetegséget, tudhatnád hogy ami ilyen jellegű annak több évtized mire javulás lesz, amennyiben javítható az állapot.
Másrészt drága a gyógykezelések havi 60ezer ftba kerülnének minimum, ezért na mindegy. Nem mondok semmit mert jön majd a nagy naív hozzászólásod hogy "de ingyen gyógyítják meg az embereket és az orvosok az eü mind klassz és ha valaki beteg azt meggyógyítják".
Jogilag (elmélezben) ez így is van gyakorlatilag pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!