Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy helyettesíthetném a...

Hogy helyettesíthetném a ringatást kisbabánál?

Figyelt kérdés

Sajnos gerincbeteg vagyok, csak kb 1 max 1,5 percig tudom ringatni de leginkább 30-40mp-ig.

Nagyon igényli (én is), elaludni is csak úgy tudna (gondolom) így jelenleg babakocsiba tologatva tud csak elaludni.

Biztos létezik meg ilyen selejtes anyuka, hátha

2019. júl. 25. 07:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
10 Ringassad, nem is akarod mással helyettesíteni, akkor ez van. Én nem ringattam soha, ezért nem igényli. Vagy vegyél adamo, vagy egyéb hintát.
2019. júl. 25. 12:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, amikor hazamegytem vele a kórházból, sírt ha betettem az ágyba csak úgy, ezért írtam, hogy nem lett szoktatva, ilyen volt. Tehát akkor hagynom kellett volna sírni?
2019. júl. 25. 12:37
 13/18 anonim ***** válasza:
25%
Komolyan kérdezem, nem kötekszem. Kóvetkező gyereknél hagyjam hogy álomba sírja magát? Mennyi ideig szabad sírni hagyni egy pár napos babát?
2019. júl. 25. 12:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hintaszékben ülve. Én is imádtam ringatni míg kicsi volt, nem szokott rá, hogy így alszik el. Most örülök ha 1 percre az ölembe ül, állandóan menőkéje van. 1 éves múlt
2019. júl. 25. 13:24
 15/18 anonim ***** válasza:
63%
13as.Ne hagyd sírni. Majd kinövi a ringatást. Nálam is kinőtte. Most már nem is szereti(1éves)olyan 3-4 hósan kinőtte. Gondolj bele 9 hónapig a hasadban is ringatva volt, ahogy mentél azzal ringattad. Sok ötletet tudsz itt is és a Google-ban is olvasni, de szegényt ne hagyd sírni.
2019. júl. 25. 14:23
 16/18 A kérdező kommentje:

Jézus! Ne hagyd sírni. (A többiek kommentjére reagáltam. Párnapos hetes baba természetes. Hasfájás stb akkor meg csak kólika tartásba lehet ringatni hogy ne szenvedjen. )

Az első pár hsz-nek köszi a hasznis infót mivel gerincbeteg vagyok nem tudtam soha pár mo-nél tovább ringatni magyaraul nem szokott hozzá!!! 1 hete csak babakocsiba ringatva tud elaludni. NEM ARROL VAN SUO HOGY NEM AKAR HANEM NEM TUD!!! Szóval nem hagyom hogy órákon at szenvedve ordítson köszi nem ez volt a kérdés. De azóta már utána olvastam és rengeteg babánál vannak ilyen időszakok szóval megnyugodtam.

2019. júl. 26. 10:04
 17/18 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem írsz ki kérdést, vagy olvasol utána, hogy kell megszüntetni a gerincbetegséget?
2019. júl. 26. 12:06
 18/18 A kérdező kommentje:

Ezt most ugye nem komolyan gondoltad?

Vélhetően ha ilyen komoly a helyzet már ismerem pár éve az állapotom és a gyögymódokat.

Ha ismernél legalább néhány teljesen általános gerincbetegséget, tudhatnád hogy ami ilyen jellegű annak több évtized mire javulás lesz, amennyiben javítható az állapot.

Másrészt drága a gyógykezelések havi 60ezer ftba kerülnének minimum, ezért na mindegy. Nem mondok semmit mert jön majd a nagy naív hozzászólásod hogy "de ingyen gyógyítják meg az embereket és az orvosok az eü mind klassz és ha valaki beteg azt meggyógyítják".

Jogilag (elmélezben) ez így is van gyakorlatilag pedig nem.

2019. júl. 27. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!