Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Mi ez a rágörcsölés a családi...

Mi ez a rágörcsölés a családi pótlékra?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap olvasom, hogy kérdést írnak ki róla, hogy mikor jön már meg. Ennyire hiányzik valakinél az a tizenpárezer forint, hogy ennyire görcsölnek rajta?
2019. jún. 6. 10:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Tudom mikor jön,szerintem utána kell csak olvasni..DE: nekem nem tizenpárezer....60 felett van.Most jol jött hogy elöbb kaptuk meg mint a fizut egy váratlan kiadás miatt.
2019. júl. 2. 11:59
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
Bár én nem kérdezgettem,de nekünk is számít. És nem,nem erre alapoztunk,kicsivel a fiam egy éves szülinapja előtt rúgták ki a férjemet egy senkiházi miatt,erre senki nem készülhet fel. Én meg itthon vagyok 2 tartós betegséggel,ebből az egyik folyamatos felügyeletet igényel,mert a fiam nincs mellettem biztonságban. Ez a betegség pedig 2 hete derült ki,tehát erre sem lehet mondani,hogy felelőtlenül vállaltunk gyereket. Szóval van az a szitu és nem kell rögtön lenézni miatta mindenkit.
2019. júl. 2. 20:23
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
Most nekem is számít, ès imádkozom, hogy holnap csengesse a postás. Ugyanis ma elègett egy vezetèk a falban, majdnem leègett a ház. Sürgősen kellett egy villanyszerelő, mindegy volt, mennyibe kerül. A villanyt megcsinálta, de kiderült, hogy tönkrement a mikró,tv, a vezetèkes telefon, az összes töltő, ès a mosogatógèp. Ráadásul nem sok pènzem maradt, csak egy ezres. Abból nem húzzuk ki sokáig. Szóval remèlem holnap megjön.
2019. júl. 3. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
41%

Ez nem rágörcsölés és utálom az ilyen embereket akik nem tudjám miért kell az a párezer forint még8s egyből ugatnak ,igen képzeld nekem 3 gyerekem van pl most megy 2 iskolába egy még ovis,a párom beteg itthon van táppénzen,így én dolgozni csak néha tudok takarítást vállalni pl!

És be lehetne már ezt fejezni hogy egymás életében kutatkodnak a parasztok!!😡😡

2019. júl. 24. 15:27
 15/16 anonim ***** válasza:
32%

Perszee. Azok mind parasztok meg rosszindulatúak akik meg merik említeni ezen dolgokat.

Az akaszt még ki akik a semmire szülnek aztán itt kérdezgetik hogy mi JÁR nekik és aztán rinyálnak hogy 'csak ennyi?', na meg a hogy húzzak le mégtöbb pénzt az államról és hogy lehet kijátszani a rendszert hogy még több legyen...

Ilyenkor látom mennyire nagy kunszt sok-sok embernek összeszedni 2 éven belül azt a 365 nap biztosítási jogviszonyt.

2019. júl. 28. 20:00
 16/16 anonim ***** válasza:
"Kedves" utolsó,gondolom az én esetemre nem véletlenül nem reagáltál. Szerinted azt hogy kellett volna megoldanom? Mikor akárhonnan nézem,egy aknamező az egész. Én kérek elnézést,hogy félrokkantként "lejmolok" az államtól. Tudod,nem viccből találtál ám ki a családtámogatást,hanem azért,hogy éljenek vele.
2019. júl. 30. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!