Esélytelen, hogy ma a számlàn legyen a csalàdi pótlék?
Valóban nincs tàrsaságom, hétvégente viszont mindig szórakozunk itthon egy baràti hàzaspàr tàrsaságában.
Azért "nem mindegy" mert a virágpalántát totál meglepetésnek szántam, az OBI-ban valami indokkal megléptem volna, elültettem volna délutàn a sziklakertbe, de mindegy.
Holnap meg màr nemigen megyünk be, mert délelőtt is bemegy dolgozni.
Hétköznap tényleg egyedül vagyok 90%-ban :(
Lànyom suliban, pàrom dolgozik, én meg itthon.
De most őszintén. Minek kell magyarázkodni? Felteszel egy kérdést,és egyből védekezel,mintha legalábbis nem lennél arra a penzre jogosult.Értem,hogy mot akarsz mondani,de közben annyira el vagy foglalva azzal,hogy nem szorulsz rá,hogy ezért fognak itt sokan kikezdeni.
Véleményem szerint most az a hrlyzet,hogy a te zsebpénzed a családi,a párod keresetét pedig ő osztja be. Illetve ha mondod mire kell,akkor ad belőle. De mivel nem akarod elárulni,hogy palántát szeretnél venni belőle,így nem fog adni. Máskülönben nem lenne probléma,hogy te elugrassz az obiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!