Esélytelen, hogy ma a számlàn legyen a csalàdi pótlék?
Köszönöm a válaszokat. :)
Mindegy, bevásàrolni így is úgy is kell menjünk, tankolni dettó, csak palántát akartam venni, de ÉN!
Pàrom holnap egész nap dolgozik, busszal meg nincs kedvem bemenni a városba, de majd lesz ahogy lesz :)
Köszönöm a válaszokat. :)
Mindegy, bevásàrolni így is úgy is kell menjünk, tankolni dettó, csak palántát akartam venni, de ÉN!
Pàrom holnap egész nap dolgozik, busszal meg nincs kedvem bemenni a városba, de majd lesz ahogy lesz :)
Bocs, elment megint.
Nem a költésről van szó, negyvenezres csizmákban járok, ez most másról szólt volna.
Éjszakai utalással megy a családi (is). Vagyis első munkanap este feltöltik a rendszerbe, reggelre megérkezik.
A csizma szerintem túlzás júniusban, akkor is, ha 40ezres. Öltözz az időjárásnak megfelelően.
Köszi :)
Nyilvàn nem abban járok most a 30 fokban, csak írtam, hogy tényleg nem rászorultsági alapon érdekelt a dolog, hanem ma szerettem volna ha megjön.
Csak most így külön kocsikázhatok vagy buszozhatok be a városba, mert meglepetésnek szàntam/szànom, azzal meg elmegy a délelőtt, én meg mindennap/minden màsnap főzök, belehalnék ha nem tehetném.
Plusz az udvaron is lenne teendőm, a sok esőnek "hàla" a virágok között is lett gaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!