4/13 anonim válasza:
Nem, csak azt a logikát nem értem,múlt hónapban miért kaptuk meg 1-én, amikor az is péntekre esett...
5/13 anonim válasza:
Múlt hónapban azért kaptuk meg elsején, mert tesztelik a rendszert, ami július 1-től lép érvénybe, miszerint azonnali utalás lesz.
6/13 anonim válasza:
Pff...akkor ne csodálkozzanak, ha tele a net a kérdésekkel, miért nem jött meg ma is :)
8/13 anonim válasza:
Csakhogy ez a cikk nem említi a múlt hónapos utalás hamarságát.
9/13 anonim válasza:
Ember, minden hónapban ugyanakkor érkezik kb. Elsején utalják és többnyire 2.-án van a számlán, ha beleesik hétvége akkor később mint pl most. Van amikor nem úgy jön mint a többi 10 hónapban mint pl a szeptemberi és a januári. Egyszer utalják előbb és onnantól mindenki elsejére várja az lényegtelen, hogy előtte hány évig kapta ugyanúgy ahogy az első mondatban leírtam, beszarok. 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!