Kaptatok ma családi pótlékot (2016. április 1-jén)?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 1. 16:27
1/6 anonim válasza:
Hónap 2. munkanapján szokott érkezni. Hétfőn kapod meg.
3/6 anonim válasza:
Nem. A GYED-et kaptam meg, de a munkahelyem kifizetőhely és a kollektív szerződés alapján minden hónap 3. naptári napjáig kell a számlákra érkeznie a kifizetéseknek, így most elsején utaltak.
4/6 anonim válasza:
Nem, még egyik pénz sem jött meg nekem (családi, gyes, csed).
6/6 anonim válasza:
Nem! Nálunk elcseszték a hivatalba így ha mi nem szólunk akkor a mai napig gyed helyet gyest kapok. Ha kifizetésről van szó nem sietik el, bezzeg ha befizetni kell akkor légy pontos! Ezt az undorító országot, ami itt megy....arról nem is beszélve, hogy karácsony előtt kellett volna megjönni a gyesemnek és természetesen szegény kaácsonyunk volt, mert nem voltak hajlandók kifezetni, így csak ünnepek utáni első munkanapon kaptam meg. Gratula az irodában dolgozó béna és gusztustalan emberkenk!!!! Kiívánom, hogy ők ezt kapják vissza....egy gyermek van nekünk, etetnünk is kell, és vannak még csekkek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!