Inkasszo van a számlámon családi pótlékot is levonja? És ha másik számlára kérem akkor ahhoz hozzányúlhat?
Mindenképp zárolja, de hagy rajta pénzt.
Egyrészt 28500-at, ezenkívül a 28500 es annak négyszerese közötti összeg felét. Teljesen mindegy, hogy családi pótlék, gyes, ápolási díj, a szomszéd fizetése stb.
De ha elfogadsz egy jó tanácsot, kérd minél előbb postára a családit es ha van más ilyen juttatás, akkor azt is. Azt nem tudják inkasszálni.
Egy bankos
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Ha ugy kérem a családit hogy az én nevemre de a párom számlájára akkor ahhoz hozzányulhat?
Akkor is
Az inkasszó a számlaszámhoz kötődik ( én is a férjemére kérem, gyed-et is)
Banki oldalról nem különböztetik meg egy számlán belül, hogy te pénzed én pénzem.. Erre van a külön folyószámla
Kérd postán
Kérd olyan másik számlára ami nem a te neveden van. Párom is így kapja a fizetését évek óta, különben a felét vinné a nav és mehetnénk az utcára.
Vagy kérd postai úton, ahhoz sem nyúlnak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!