A Magyar Államkincstártarnak küldtem egy levelet hogy szeretném masik számlára kapni a csp-t, es most latom h a kormányhivatalnal kell intézni. Most mi lesz?
Figyelt kérdés
2017. febr. 15. 16:46
1/11 anonim válasza:
Intézd el a kormány hivatalnál, az allamk
2/11 anonim válasza:
Szóval....* az államkincstár max visszair, hogy "oszt?" Mert nem a hatáskörük...
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor fölöslegesen küldtem?Nem fogja átadni a kérésemet?
2017. febr. 15. 17:00
4/11 anonim válasza:
Nem értem, ha küldesz a pizzásnak egy megrendelést 2 adag kínaira az átviszi jófejségből a szomszdba a megrednelést? Ha nem a hatóköre kidobják akukába, vagy iktatják érvénytelen üzenetként, akármi. Mintha annyit írtál volna nekik, hogy "Boldog Szülinapot Eszti néni"
Kibontották, elolvasták, semmi közük hozzá, vége.
Intézd el rendesen.
5/11 A kérdező kommentje:
Ezt most úgy mondod basszus mintha az életben nem lett volna közük hozzá!Normálisan is lehetne válaszolni!
2017. febr. 15. 17:43
6/11 anonim válasza:
Nem, nem fogja, de magadtól is rájöhettél volna, ha nem bírod a kritikát. :) És ezt tök normálisan mondom.
7/11 anonim válasza:
Kettes :DDDD Hát besírtam! "Oszt?"
8/11 anonim válasza:
Küld el a kormányhivatalnak is, a Mák nem fogja elintézni helyetted. De nem értem, miért nem előtte nézel utána, hogy mégis hova kellene küldeni? Már lassan 2 éve nem a MÁK reszortja a csp meg a gyes. Szóval nem annyira újkeletű dolog.
9/11 anonim válasza:
..azért érdekes amit írtok mert én a napokban a MÁK.Ceglédi kirendeltségétől kaptam ez ügyben levelet..
10/11 anonim válasza:
...de amúgy tényleg a kormányhivatalok járnak el..más kérdés hogy valszeg ők is a MÁK. felé továbbítják hiszen az adataid ott vannak!! :D
Hát oszt akkor menj be egy kormányhivatalba és próbáld meg elintézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!